PRIVEDEN NASILNIK: Uhapsio ženu pa je maltretirao u stanu!
Foto: Dragana Udovičić/Ilustracija

Zaplenjeno oružje i droga

PRIVEDEN NASILNIK: Uhapsio ženu pa je maltretirao u stanu!

Crna Hronika -
I.P. se tereti za malteretiranje, a polcija je pretresom stana pronašla tri pištolja „glok", kalibra 9 mm, pištolj crvena zastava M-57, kalibra 7,62 mm, 138 komada pištoljske municije raznog kalibra, zatim 20 komada patrona za lovačku pušku, te 84 komada tableta "ekstazi" i 40,71 gram kokaina

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je I.P. (38), zbog sumnje da je u svom stanu nelegalno uhapsio žensku osobu, kao i zbog držanja oružja i trgovine opojnim drogama.

I.P. se, kako je navedeno, tereti da je u svom stanu u Beogradu protivzakonito uhapsio i držao žensku osobu i fizički je maltretirao.Takođe, precizira se, I.P. je uhapšen i zbog nedozvoljene proizvodnja, držanja, nošenja i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa stana u kome on stanuje, policija je pronašla tri pištolja „glok", kalibra 9 mm, pištolj crvena zastava M-57, kalibra 7,62 mm, 138 komada pištoljske municije raznog kalibra, zatim 20 komada patrona za lovačku pušku, te 84 komada tableta "ekstazi" i 40,71 gram kokaina.

Osumnjičeni I.P. će, kako navodi MUP, uz krivičnu prijavu, biti priveden dežurnom zameniku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja