PRIZNANJE TIJANINOG UBICE: Zapušio sam joj usta da ne vrišti i strpao u kola!

Svirepi zločin

PRIZNANJE TIJANINOG UBICE: Zapušio sam joj usta da ne vrišti i strpao u kola!

Crna Hronika -
Popio sam litar vinjaka i neku rakiju u kafiću i krenuo ka vašaru. Mislio sam da je tamo muzika i onda sam sreo Tijanu, nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je kolima i ona je počela da zove u pomoć, rekao je Đurić

BEOGRAD - Popio sam litar vinjaka i neku rakiju u kafiću i krenuo ka vašaru. Mislio sam da je tamo muzika i onda sam sreo Tijanu, nisam ni znao kako se zove. Zakačio sam je kolima i ona je počela da zove u pomoć. Dozivala je policiju, ovako je počeo svoje svedočenje mesar Dragan Đurić, osumnjičeni za svirepo ubistvo petnaestogodišnje Tijane Jurić

On je nakon poligrafskog ispitivanja, pritisnut dokazima, obelodanio jezive pojedinosti.

"Zapušio sam joj usta, udario sam je da ućuti i strpao u kola", izjavio je Đurić potpuno hladno, bez trunke kajanja, zbunivši tolikom hladnokrvnošću čak i policajce s najdužim stažom.

Nakon priznanja, on je odveo policajce do mesta na kome je zakopao nesrećnu devojčicu.

Tijana je udavljena, bačena na đubrište i zatrpana zemljom za cveće. Njeno telo je pronađeno na deponiji 10 kilometara od Sombora, između mesta Svetozar Miletić i Čonoplja. Do tog mesta policiju je doveo sam ubica.

"Đurić je Tijanu udario kolima na mestu gde su nađeni njena patika i veštački nokat. Strpao ju je u kola i odvezao do atara koji je policija pretraživala odmah na početku potrage. Tu je najverovatnije i zadavio devojčicu. Svukao ju je i njeno nago telo stavio u gepek svog "golfa3" te odvezao 15 kilometara dalje ka Somboru, gde ga je bacio i zatrpao zemljom. Usput je bacio njen mobilni telefon čija je baterija već bila ispražnjena", naveo je izvor iz policije.

Đurić se potom vratio u Surčin, gde je živeo sa majkom. Na godišnjem odmoru je bio cele prošle nedelje, a zatim se u ponedeljak vratio na posao u mesaru "Ambar" u Ulici braće Bukalović.

Za to vreme policija je vršila istragu. Pregledom baznih stanica mobilnih telefona koji su sporne noći bili aktivni došlo se do broja koji je koristio Đurić. Policiji je bilo sumnjivo što je taj broj u Bajmoku bio aktivan samo sporne noći. Zbog toga je on u utorak stavljen pod prismotru.

"Njegovo ponašanje nije ukazivalo na to da je povezan sa Tijaninim nestankom", kažu u policiji.

Ipak, na osnovu analize njegovog mobilnog telefona, postajala je velika verovatnoća da je povezan s nestankom devojčice, zbog čega je priveden na saslušanje.

"Stavljen je na poligraf koji nam je pokazao kao lažnu njegovu izjavu da nema veze sa nestankom devojčice. Posle je zaćutao. Bilo je jasno da je reč o osobi sa ozbiljnim problemima. Izmišljao je razne priče, ali kad smo ga suočili sa dokazima počeo je da sarađuje i priznao je sve", kažu u MUP-u.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track