PROLAZNIK SPASAO TRI ŽENE: Psihopata napao službenicu Vlade
Foto: Nemanja Pancic

Manijak nasrnuo

PROLAZNIK SPASAO TRI ŽENE: Psihopata napao službenicu Vlade

Crna Hronika -
Tamaru Milošević Grbić, pomoćnicu direktora službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, bez ikakvog povoda pesnicom udario Ninoslav T. (39)

BEOGRAD - Tamara Milošević Grbić (39), pomoćnicu direktora službe Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđu, povređena je juče na Novom Beogradu kada je na nju, dok je išla na posao, nasrnuo Ninoslav T. (39). Osumnjičeni je brzo posle incidenta uhapšen, a policija je utvrdila da je, osim Tamare Milošević Grbić, napao još dve žene, koje je nasumice izabrao!Grbićeva, inače bivša voditeljka TV Pink, kaže za Kurir da pogled i izbezumljeni izraz lica Ninoslava T. nikad neće zaboraviti!

Žrtva... Tamara Milošević nekada je radila na Pinku
Žrtva... Tamara Milošević nekada je radila na Pinku

Krici sa pešačkog- Način na koji je išao prema meni i vikao „Dođi, dođi, ti si sledeća“ podsetio me na scene iz horor filmova! Uplašila sam se da će iz kese koju je nosio da izvuče pištolj i da me ubije - vidno potresena priča za Kurir Tamara Milošević Grbić.I dalje u šoku, Tamara Milošević Grbić ispričala je detalje napada, koji se dogodio nedaleko od Tržnog centra „Ušće“.- Izašla sam iz autobusa i, dok sam kroz podzemni prolaz prelazila na drugu stranu ulice, čula sam kako neko zapomaže. Kada sam izašla, na pešačkom prelazu sam primetila ženu koja kleči i krenula ka njoj da joj pomognem. Već u sledećem trenutku muškarac se zaleteo ka meni. Stala sam kao skamenjena i on me tada udario u vrat - priča prestravljena žena.Ona ne sme ni da pomisli šta bi se dalje dogodilo da slučajni prolaznik nije pritrčao i suprotstavio se Ninoslavu T., koji je potom pokušao da pobegne.- Mladić me najpre odbranio, a potom pozvao policiju. Umesto da krene na posao, taj hrabri čovek je nastavio da prati napadača i paralelno navodi policiju u pravcu u kom on ide, kako ne bi umakao - objašnjava Tamara Milošević Grbić.Završio u „Lazi“Ona nije bila jedina žrtva pomahnitalog Ninoslava T., budući da je utvrđeno da je napao i Jelenu Lazarević (33), kao i Sandru Kljajić (24).- Sve tri žene je udarao pesnicom u glavu. Prema prvim rezultatima istrage, nijednu od njih Ninoslav T. nije poznavao. Najverovatnije je reč o psihičkom bolesniku, a u kesi koju je nosio našli smo i makaze, tako da slobodno možemo da kažemo da je izbegnuta tragedija - kaže izvor Kurira iz istrage.Nakon hapšenja, Ninoslav T. je sproveden u bolnicu „Dr Laza Lazarević“.

Zahvalna spasiocuMARKO ME SPASIO, HVALA MUTamara Milošević Grbić posebno je zahvalna mladiću koji je pritrčao da je odbrani od napadača.- Hrabri spasilac, koji je po konstituciji daleko sitniji od napadača, skočio je na njega i odbranio me. On je za mene heroj Beograda! Uspela sam da saznam samo da se zove Marko i da radi u špediciji. Taj momak je prvo pomogao meni, a onda i policiji da uhvati napadača - rekla je Tamara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track