PROPALE IM KRAĐE: Policija sprečila seriju razbojništava!
Foto: Kurir

Novi Sad

PROPALE IM KRAĐE: Policija sprečila seriju razbojništava!

Crna Hronika -
Policija je za samo nekoliko dana sprečila seriju razbojništava od krađe radia iz automobila, elektromaterijala, akumulatora i muzičkih uređaja do falsifikovanja

NOVI SAD - Novosadska policija je zatekla je na izvršenju krivičnog dela Novosađanina (28), u trenutku kada je krao muzički uređaj iz jednog automobila. Protiv njega će biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

Takođe, beočinska policija uhvatila je, neposredno nakon izvršenja teške krađe, trojicu meštana, osumnjičenih da su ukrali elektromaterijal iz jednog tamošnjeg privatnog preduzeća. Protiv njih će biti podneta odgovarajuća krivična prijava.

Prekjuče, oko 14 časova, novosadska policija je pronašla, u automobilu na kojem su bile registarske tablice koje mu ne pripadaju, a koji je vozio mladić iz Vrbasa, predmete, akumulator i muzički uređaj, za koje postoji osnov sumnje da potiču iz krivičnih dela, kao i jedan nož.

Zbog sumnje da je izvršio krivična dela: falsifikovanje isprave i teška krađa, protiv 28-godišnjeg Vrbašanina biće podneta odgovarajuća krivična prijava, dok će, zbog noža koji je kod njega pronađen, biti podneta prekršajna prijava po Zakonu o oružju i municiji.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track