PUCNJAVA U NASELJU STARI AERODROM: Potraga za Branislavom Đurovićem zbog ranjavanja Harisa Škrelja!
Foto: Fonet/Ilustracija

Vatreni obračun u Podgorici

PUCNJAVA U NASELJU STARI AERODROM: Potraga za Branislavom Đurovićem zbog ranjavanja Harisa Škrelja!

Crna Hronika -
Haris Škrelj i odbegli Branislav Đurović pre nekoliko dana su se potukli pesnicama, a zatim i pomorili do srede uveče kada je Đurović pozvao Škrilja da dođe do njega jer je ostao bez goriva, a zatim iz pištolja pucao mu u grudi, a onda pobegao u nepoznatom pravcu

PODGORICA – Crnogorska policija traga za Branislavom Đurovićem koji je sumnja se u noći između srede i četvrtka kod Dekar pumpe u Ulici Radomira Ivanovića pucao na Harisa Škrijelja.

Prema nezvaničnim informacijama, njih dvojica su se pre nekoliko dana potukli i tada je Škrijelj zadao više udaraca Đuroviću.

Oni su se nakon tuče pomirili, a sumnja se da je Đurović u sredu veče telefonom nazvao Škrijelja i rekao mu da dođe kod Dekar pumpe jer je ostao bez goriva. Kako se sumnja kada je Skrijelj došao, Đurović je pucao na njega i pobegao.

Kako su saopštili iz policije, Škrijelj je u pucnjavi zadobio povrede po grudima i nalazi se na odeljenju intezivne nege u Kliničkom centru Crne Gore i zdravstveno stanje mu je i dalje kritično.

Haris Šrkijelj od ranije je poznat policiji. On je pre nekoliko meseci izašao iz zatvora gde je služio višegodišnju kaznu zbog krađa i razbojništava.

( Pobijeda.me)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track