PUŠTENE MILIĆEVLJEVE SARADNICE: Milica psovala novinare i pokazala im srednji prst!
Foto: Aleksandar Jovanović

Posle nagodbe putnici iz „Kantrimena“ izašli iz CZ

PUŠTENE MILIĆEVLJEVE SARADNICE: Milica psovala novinare i pokazala im srednji prst!

Crna Hronika -
Sramno ponašanje: Pošto je prošla kroz zatvorsku kapiju, Milica je počela da psuje fotografe rečima „Mamicu vam je.em“; Petoro osumnjičenih za pomaganje Marku Milićevu sinoć oko 20.20 pušteno iz pritvora Centralnog zatvora u Beogradu
1 / 6 Foto: Aleksandar Jovanović

Petoro osumnjičenih za pomaganje Marku Milićevu sklopilo je juče nagodbu s Trećim osnovnim tužilaštvom, po kojoj će kaznu za neprijavljivanje Milićeva odslužiti u kućnom zatvoru, a sinoć oko 20.20 sati pušteni su iz Centralnog zatvora, pošto im je sud ukinuo pritvor do početka izdržavanja kazne.Njihov izlazak iz beogradskog CZ obeležilo je skandalozno ponašanje Milice Novaković, koja je, kao i ostalih četvoro, 25. jula bila u „kantrimenu“ koji je na Brankovom mostu pregazio Luku Jovanovića (21). Pošto je prošla kroz zatvorsku kapiju, Milica je počela da psuje okupljene novinare rečima „Mamicu vam je.em“, a dok je ulazila u automobil, pokušala je da šutne foto-reportere, posle čega im je iz kola pokazala srednji prst!

Zamalo udarila u kapiju... Bojana Petrović
Zamalo udarila u kapiju... Bojana Petrović

Prvi je kroz zatvorsku kapiju prošao Nikola Lepen, koji ništa nije hteo da komentariše, a za njim su izašle i Milica, Dana Manevski i Tamara Bogdanović. Bojana Petrović navukla je džemper preko glave kako je foto-reporteri ne bi slikali, a od kamera su pokušali da se sakriju i svi ostali.Sporazum bez rečiSvih petoro juče su pristali na sporazum i odrekli se prava na žalbu, pa će kaznu za neprijavljivanje Milićeva odslužiti u kućnom zatvoru. Dana Manevski i Nikola Lepen su pristali na šest meseci kućnog zatvora, Bojana Petrović na četiri, Milica Novaković na osam, dok će Tamara Bogdanović biti deset meseci u kućnom zatvoru.

Bez komentara... Nikola Lepen
Bez komentara... Nikola Lepen

Većina njih potpisala je sporazum bez reči, nakon čega su se zahvalili tužiocu. Ipak, Milica Novaković je zaplakala.- Bila je uzrujana i usplahirena, nije mogla da zaustavi suze. Potpisala je papir i zahvalila se - kaže naš izvor. Ipak, najviše problema bilo je kod Tamare Bogdanović.Milićev odbio da priča- Tamarin izabrani advokat Rajko Jelušić, kao i roditelji, odgovarali su je od sporazuma, a advokat ju je pitao da li hoće da porazgovaraju još jednom. Međutim, odgovorila mu je da ne želi, a na pitanje sudije je rekla da je samovoljno donela odluku - kaže izvor.Glavni osumnjičeni Marko Milićev (33) odbio je da iznese odgovor.

Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše... „Heroji“ iz „kantrimena“
Svi junaci nikom ponikoše i u crnu zemlju pogledaše... „Heroji“ iz „kantrimena“

- Neću se braniti ćutanjem i izneću odbranu, ali čim prestane štrajk advokata, jer hoću da moj advokat bude tu - rekao je Milićev i odbio da potpiše zapisnik sa saslušanja.Dejan Ćasić, Milićev branilac, juče nije došao na saslušanje zbog štrajka advokata, pa je Milićev saslušan u prisustvu advokata Marka Nikolića iz Pančeva, koga je Milićevu postavio sud kao branioca po službenoj dužnosti.Dok je stajao pred tužiocem, Milićev je izneo lične podatke.- Radim kao menadžer restorana „Bela note“ i zarađujem 23.000 dinara. Oženjen sam i bez dece. Nemam imovinu - rekao je Milićev, koji je ponovo bio u bermudama i dukserici s kapuljačom.

Odbio sporazumPRODUŽEN MU PRITVORTaksista Saša Janković jedini nije pristao na sporazum s tužilaštvom. Njemu je zbog toga juče produžen pritvor za još 30 dana.

Lukin tataMILIĆEV ME NIJE NI POGLEDAOBojan Jovanović, otac Luke Jovanovića, juče je sedeo u publici dok je trajalo saslušanje Milićeva. Bojan je povremeno gledao u Milićeva, koji je bio opušten i smiren, ali nijednom nije uzvratio pogled Lukinom ocu.- Razočaran sam jer sam želeo da čujem šta Milićev ima da kaže, ali on se i danas branio ćutanjem - rekao je Jovanović za Kurir.On je dodao da ne pridaje značaj činjenici da ga Milićev nije pogledao.- Važnije mi je da on odgovara za ono što je učinio. Gubitak mog sina je nenadoknadiv i, šta god da kaže, ne može ništa da promeni - istakao je Bojan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track