PUSTILI PSE NA ŽANDARMA: Trojica tukla policajca, posle saslušanja pušteni na slobodu!
Foto: Nebojša Mandić

Napad na Adi Ciganliji

PUSTILI PSE NA ŽANDARMA: Trojica tukla policajca, posle saslušanja pušteni na slobodu!

Crna Hronika -
Nasilnici su napali i policajce koji su ih stigli u autobusu, a uhapšeni su tek po dolasku pojačanja. Privedeni su, ali su ubrzo pušteni

BEOGRAD - Pripadnik Žandarmerije Srećko Nestorović napadnut je rano jutros na autobuskom stajalištu kod novog mosta na Adi Ciganliji i tom prilikom je zadobio telesne povrede, saopštio je Nezavisni sindikat policije, najoštrije osuđujući taj napad.

Srećka Nestorovića, koji je krenuo na posao, oko 5.15 sati srela su tri očigledno pijana izgrednika i na njega pustila pse, navedeno je u saopštenju.

"Dok je pokušavao da se odbrani, izgrednici su nasrnuli na njega, a jedan ga je udario u glavu. Tek tada je uspeo da se legitimiše i kaže da je policijac, na šta su mu oni uzvratili rečima: 'Baš volimo da bijemo pandure' i nastavili da ga udaraju", dodaje se u saopštenju.

U tom trenutku naišao je autobus u koji su ušli izgrednici, a Nestorović je obavestio policiju.

Izgrednici su napali i policajce koji su ih stigli u autobusu, a uhapšeni su tek po dolasku pojačanja. Privedeni su, ali su ubrzo pušteni, navodi se u saopštenju.

Predsednik Nezavisnog sindikata policije Velimir Lukić najoštrije je osudio napad na kolegu, ali i sve učestalije napade na policiju koji prolaze bez kazne.

"Pitamo se kako građani da se osećaju bezbedno ako ni policajci nisu sigurni na ulicama", poručio je Lukić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja