RASKRSNICA SMRTI U ČAČAKU: U novom sudaru vozila dvoje povređenih!
Foto: Nemanja Pančić

Građani najvljuju tužbe zbog loše signalizacije

RASKRSNICA SMRTI U ČAČAKU: U novom sudaru vozila dvoje povređenih!

Crna Hronika -
Gotovo da ne prođe ni dan da se na ovom saobraćajnom punktu ne dogodi udes zbog nepostojanja svelosne signalizacije, koja je isključena usled rekonstrukcije toplovodne mreže

ČAČAK – Dve osobe su lakše povređene u još jednom sudaru koji se jutros dogodio na raskrsnici Nemanjine i Ulice kneza Miloša.

Gotovo da ne prođe ni dan da se na ovom saobraćajnom punktu ne dogodi udes zbog nepostojanja svelosne signalizacije, koja je isključena usled rekonstrukcije toplovodne mreže na trasi Nemanjine ulice.

Ni saobraćajna policija ni JP "Gradac", koje se stara o gradskim saobraaćajnicama, još ništa ne čine kako bi adekvatnije osigurali raskrsnicu.

Oštećeni građani, ali i pojedine osiguravajuće kuće najavljuju tužbe protiv JP "Gradac" i izvođača radova, preduzeća "Štrabag", jer raskrsnicu nisu obeležili na najbolji način i učinili je preglednom i bezbednom.

Prošle sedmice, u sudaru taksija i kombija na preseku dve ulice Čačanka Verica Đ. zadobila je prelom baze lobanje i dalje je u komi, dok je taksista koji ju je prevozio slomio karlicu.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track