RASKRSNICA U ČAČKU: U sudaru kombija i taksija teško povređena žena (60)!
Foto: KURIR

Intervenisali vatrogasci

RASKRSNICA U ČAČKU: U sudaru kombija i taksija teško povređena žena (60)!

Crna Hronika -
Do stravičnog sudara došlo je kada se na raskrsnici u ’’pežo’’ zakucao kombi beogradskih regisatrskih oznaka koji je velikom brzinom naišao iz smera hotela i nije stao na znak stop u nesreći je jedna žena teško povređena, a dve osobe lakše

ČAČAK - Žena čiji identitet još nije objavljen teško je povređena u sudaru na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine u centru Čačka.

Povređena žena, prema proceni očevidaca stara oko 60 godina, vozila se na zadnjem sedištu taksi vozila marke ’’pežo’’ koje se kretalo Ulicom kneza Miloša u pravcu pošte. Do stravičnog sudara došlo je kada se na raskrsnici u ’’pežo’’ zakucao kombi beogradskih regisatrskih oznaka koji je velikom brzinom naišao iz smera hotela ’’Morava’’ i nije stao na znak stop.

Od siline udara slomljen je saobraćajni znak i oštećen jedan auto na parkingu u neposrednoj blizini.

Povređenu ženu pripadnici odeljenja za vanredne situacije jedva su izvukli iz smrskanog automobila i ona je sa povredama opasnim po život vozilom hitne pomoći prebačena u urgentni centar čačanske bolnice. Vozač taksija doživeo je lakše povrede.

- Bilo je pitanje dana kada će na ovoj raskrsnici neko da nastrada, s obzirom da se radi o jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu, a semafori ne rade zbog rekonstrukcije toplovoda na trasi Nemanjine ulice. Svaki dan ovde bude nekoliko manjih sudara – rekao nam je jedan od očevidaca koji živi u obližnjoj zgradi.

S druge strane policija je saopštila da su tri osobe povređene, od kojih dve teško, u sudaru taksija i kombi vozila na raskrsnici dve ulice u Čačku.

Portparol Policijske uprave u tom gradu Biljana Nastić rekla je da se sudar dogodio oko 13 časova, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine, da su tri lica povređena, a uviđaj trenutno obavlja zamenik osnovnog javnog tužioca Jasmina Lazović.

Prema rečima portparola čačanske bolnice, dr Miroslava Sretenovića u ovu ustanovu je primljeno troje povređenih u udesu, od kojih je dvoje sa teškim telesnim povredama.

"Jedna žena je primljena u bolnicu u komatoznom - besvesnom stanju, muškarac je zadobio prelom kostiju karlice, a treći pacijent nema vidljivih povreda, ali je zadržan radi dalje opservacije", kazao je on.

( Blic/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track