ROBIJAĆE GODINU KOD KUĆE: Tužilaštvo nudi nanogicu saučesnicama Marka Milićeva iz kantrimena?

Tamara Bogdanović i Milica Novaković danas dale iskaz

ROBIJAĆE GODINU KOD KUĆE: Tužilaštvo nudi nanogicu saučesnicama Marka Milićeva iz kantrimena?

Crna Hronika -
Kazna nošenje nanogice za elektronski nadzor ne može trajati duže od godinu dana

BEOGRAD - Tamari Bogdanović i Milici Novaković, koje su danas iz pritvora dovedene u sportskoj garderobi i u patikama bez pertli, tužilaštvo je, kako Kurir nezvanično saznaje, ponudilo da priznaju krivicu za pomaganje u zamenu za kaznu kućnog zatvora, uz nošenje nanogice za elektronski nadzor! Ova kazna ne može trajati duže od godinu dana.Tamara Bogdanović je danas iz pritvora ponovo privedena u tužilaštvo jer je želele da dopuni iskaz. Tamara Bogdanović (23), se sumnjiči da je pomagala Marku Milićevu (33) pošto je na Brankovom mostu 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21). Ona je danas izjavila da je Marko Milićev došao kod nje u Novi Sad i rekao: "Ne brini, "kantrimena" niko neće pronaći".

Podsetimo, u „kantrimenu" Marka Milićeva bili su Dana Manevski, Tamara Bogdanović, Milica Novaković, Bojana Petrović i Nikola Lepen. Posle gaženja Luke Jovanovića, Milićev je produžio do Zvezdare, a tokom vožnje je pozvao Vesovića i rekao mu da ga sačeka kod benzinske pumpe u Čingrijinoj ulici. U taksi su ušle njegove saputnice iz "kantrimena".

Kad su stigli na Zvezdaru, Marko je platio taksisti Saši Jankoviću, ali mu i zapretio da mora da ćuti ili će mu ubiti porodicu. Milićev je s Bratislavom „kantrimenom" otišao u nepoznatom pravcu, a vratili su se posle 10 minuta, ali bez kola! Lepen je drugim taksijem otišao kući, a tri devojke i Marko u Vesovićev stan, gde su bili nekoliko sati - rekao je izvor Kurira.

Žrtva: Luka Jovanović
Žrtva: Luka Jovanović

Novakovićeva i Bogdanovićeva su se tu istuširale i oprale krv sa odeće, pošto su se posekle razbijenim staklom „kantrimena". One su na saslušanju rekle i da su isti dan, oko 11 sati pre podne, dobile novac od Milićeva, pa su Novakovićeva i Manevski uhvatile taksi do beogradske autobuske stanice i otišle kućama, a Bogdanovićeva na svadbu. Takođe, devojke su ispričale da su u Vesovićevom stanu na internetu proveravale da li su se pojavile informacije o nesreći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track