ŠABAC: Pacijent uhapšen za ubistvo na neuropsihijatriji
Foto: Thnikstock

Akcija policije

ŠABAC: Pacijent uhapšen za ubistvo na neuropsihijatriji

Crna Hronika -
Mogu da potvrdim da su se dva pacijenta potukla na tom odeljenju i da je jedan od njih kasnije preminuo od posledica povreda zadobijenih u tuči u kojoj nije korišćeno bilo kakvo oružje. Kasnija obdukcija je potvrdila da su povrede nanete u tuči bile uzrok smrti, izjavio je Zamenik Višeg javnog tužioca u Šapcu Milan Milutinović

ŠABAC - Šabačka policijska uprava saopštila je danas da je uz krivičnu prijavu sprovela Višem javnom tužilaštvu u Šapcu J.Đ. (37) iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo.

Zamenik Višeg javnog tužioca u Šapcu Milan Milutinović potvrdio je da se na odeljenju neuropsihijatrije šabačke bolnice, desio incident sa smrtnim ishodom.

"Mogu da potvrdim da su se dva pacijenta potukla na tom odeljenju i da je jedan od njih kasnije preminuo od posledica povreda zadobijenih u tuči u kojoj nije korišćeno bilo kakvo oružje. Kasnija obdukcija je potvrdila da su povrede nanete u tuči bile uzrok smrti", rekao je Milutinović.

Incident se desio krajem prošle sedmice a u subotu je na predlog zamenika Višeg javnog tužioca u Šapcu, određen pritvor osumnjičenom J.Đ. iz tog grada. U šabačkoj bolnici su potvrdili agenciji Beta da se incident desio ali su naveli da detalje ne mogu dati jer su istražne radnje u toku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track