SAOBRAĆAJKA KOD IVANJICE: Automobil podleteo pod kamion, poginuo mladić!
Foto: KURIR

Jedna osoba u životnoj opasnosti

SAOBRAĆAJKA KOD IVANJICE: Automobil podleteo pod kamion, poginuo mladić!

Crna Hronika -
Portparol ivanjičkog Doma zdravlja, dr Vesna Nedeljković, kazala je da je na mestu nesreće stradao mladić R.M. dok je vozač zbrinut u Zdravstvenom centru u Čačku i nije životno ugrožen, a da se nesreća dogodila kada je putničko vozilo podletelo pod kamion

IVANJICA - Na putu Ivanjica-Devići nešto iza 13 časova dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginula, a više ih je povređeno.

Vozač putničkog automobila zbrinut je u hitnoj službi dok je nastradao suvozač u putničkom vozilu na koje je iz suprotnog pravca naleteo kamion koji je dolazio iz pravca Devića.

Portparol ivanjičkog Doma zdravlja, dr Vesna Nedeljković, kazala je da je na mestu nesreće stradao mladić R.M. dok je vozač zbrinut u Zdravstvenom centru u Čačku i nije životno ugrožen.Prema njenim rečima, do saobraćajne nezgode je došlo kada je putničko vozilo podletelo pod kamion.

Povređeni muškarac, star oko trideset godina primljen je u ivanjičku bolnicu. Nesreća se dogodila u mestu koje se zove Petnaesti kilometar.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo tako što je kamion sa prikolicom udario u putnički automobil.

(Blic/RTS/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track