SAPUTNICA U KANTRIMENU: Milica Novaković je oduvek bila svojeglava
Foto: Kurir Štampano

Upala u loše društvo

SAPUTNICA U KANTRIMENU: Milica Novaković je oduvek bila svojeglava

Crna Hronika -
Posle razvoda roditelja Novakovićeva nastavila da živi s majkom u Rumi

BEOGRAD - Milica Novaković, koja je bila saputnica u „kantrimenu“ Marka Milićeva, dete je razvedenih roditelja, njeni poznanici kažu da je poslednjih godina najverovatnije upala u loše društvo.- Milica je do pre deset godina s roditeljima živela u kući pored naše. Međutim, tada su joj se roditelji razveli i ona se odselila s majkom i živi u drugom delu Rume, ali nisam sigurna da li imaju svoj stan ili kuću, ili su možda podstanari.

Znam da joj se otac preselio u Novi Sad, a od tada ne znam ništa o njoj. Milica je oduvek bila svojeglava i nije ni čudo što je upala u loše društvo - ispričala je poznanica porodice Novaković.

Jedna od prijateljica Milice Novaković kaže da Milica, osim Tamare Bogdanović, s kojom je bila dobra drugarica, nije dugo poznavala Milićeva niti ostale s kojima je bila kobne večeri u kolima.- Znam da su se upoznali ove godine na Egzitu. Povremeno su se viđali, pa je Milica s Tamarom veče pre tragedije došla u Beograd. Svi zajedno su najpre otišli u jedan kafić u Ulici Strahinjića Bana, a potom su otišli na splav „Lasta“ - rekao je naš izvor.(J. R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track