SASUO RAFAL: Šezdesetogodišnjak zaveo maloletnicu (16) pa joj ubio oca!

Stravičan zločin kod Bijeljine

SASUO RAFAL: Šezdesetogodišnjak zaveo maloletnicu (16) pa joj ubio oca!

Crna Hronika -
Ubijeni Milomir Vasić kada je saznao za vezu svoje ćerke i NenadaTodorovića otišao je kod njega da popričaju o toj vezi međutim, na ulazu u kuću sačekao ga je Nenad i u njega ispalio više hitaca iz automatske puške, a zatim otišao u policiju i predao se

BIJELJINA - Nenad Todorović (60) iz mesta Piperi, kod Lopara, uhapšen je nakon što je u ponedeljak uveče ispred svoje kuće hicima iz automatske puške ubio svog poznanika Milomira Vasića (42), iz loparskog sela Brusnica.To su potvrdili policijski izvori, a meštani kažu da se sve dogodilo nakon sukoba i niza ranijih svađa, jer je, kako tvrde, “Todorović bio s Vasićevom šesnaestogodišnjom ćerkom iz prvog braka”.

- Motiv ubistva je Vasićeva ćerka. Naime, Todorović ima ženu i dvoje male dece, a ipak je bio s tom maloletnicom. Štaviše, svašta joj je pisao u porukama. Vasić je to čuo i brinuo je kao i svaki roditelj za svoje dete, pa je otišao kod Todorovića da popričaju, a ovaj ga je ubio. Ja sam tako čula, ispričala je jedna meštanka.

Vasić, kako ona dodaje, čak nije uspeo da izađe iz svoga golfa dvojka, jer ga je “ljuti protivnik” dočekao i u njega ispalio više hitaca, koji su ga usmrtili.

- Ovo je tuga pregolema. Obojica su dobri ljudi, ne znam, jadna, što im je to trebalo! Vasić se, ne tako davno, drugi put oženio i ja mislim da nema ni mesec dana kako mu je ta druga žena rodila ćerkicu, ističe meštanka.

Izvori upućeni u istragu potvrdili su da se, nakon stravičnog ubistva, koje je šokiralo meštane, Todorović preksinoć u 22.55 časova sam obratio Policijskoj stanici Lopare i prijavio šta se dogodilo.

- Na mesto nesreće odmah su izašli policijski službenici Policijske stanice Lopare, koji su utvrdili da se u golfu dvojka nalazi beživotno telo Vasića. Na lice mesta odmah je izašao i dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Bijeljina, koji je zajedno s policajcima izvršio uviđaj, potvrdili su izvori iz policije.

Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina, kaže da je utvrđeno da je smrt nastupila od povreda nanesenih hicima najverovatnije iz automatske puške.

- Kod osumnjičenog pronađena je i automatska puška, koja se dovodi u vezu s izvršenjem dela.

Telo preminulog je prevezeno na Odeljenje patologije radi vršenja obdukcije. Osumnjičeni je uhapšen, navela je Simojlovićeva, koja nije mogla da saopšti više detalja.

Ipak, prema saznanjima “Nezavisnih”, istraga je obuhvatila i uzimanje parafinske rukavice od osumnjičenog Todorovića, a kojom je potvrđeno prisustvo baruta na njegovim rukama.

- Time je, uz ostale materijalne i nematerijalne tragove, uključujući i priznanje, dokazano da je on izvršio ovo ubistvo, navode sagovornici.

Uz izveštaj o počinjenom ubistvu, ali i izveštaj o nedozvoljenom posedovanju oružja, Todorović je predat nadležnom tužilaštvu.

(Nezavisne.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track