Selaković: Marko Milićev ne mora da kaže gde se krio
Foto: Zorana Jeftić

Prebačen u Okružni zatvor

Selaković: Marko Milićev ne mora da kaže gde se krio

Crna Hronika -
Ministar je kazao da u slučaju Milićeva nije izvršena ekstradicija iz Kine, već deportacija

BEOGRAD - Marko Milićev, osumnjičen za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu u kojoj je nastradao Luka Jovanović, nije obavezan da kaže sudu gde se i zbog čega krio, rekao je danas ministar pravde Nikola Selaković.

"On kao okrivljeni nije obavezan ni na šta. Pošto je bio u bekstvu, prekršio je svaku obavezu pa i da se javni pravosudnim oganima", rekao je Selaković novinarima odgovarajući na pitanje da li Milićev mora da kaže gde se i zbog čega krio.

Nakon što je otvorio novu zgradu suda na Novom Beogradu, Selaković je novinarima kazao da u slucaju Milićeva nije izvršena ekstradicija iz Kine, već deportacija.

Selaković je ukazao da je po dolasku u Beograd Milićev sinoć identifikovan u policijskoj upravi za grad Beograd a potom prebačen u okružni zatvor u Beogradu. Sada ga očekuje suočavanje sa sudijom za prethodi postupak i tužiocem povodoom određivanja pritvora i nastavka istrage u tom slučaju, napomenuo je ministr pravde.Milićev je sinoć iz Kine deportovan avionom za Beograd pošto je po srpskoj poternici uhapšen u toj državi 29. avgusta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track