SKANDAL: Direktorka dala posao narko-dileru

Sramota u firmi „Kolubara građevinar“

SKANDAL: Direktorka dala posao narko-dileru

Crna Hronika -
Marijana Marković zaposlila Nemanju Paunovića (20), sina porodičnog prijatelja koji je u maju uhapšen pod sumnjom da je dilovao narkotike

BEOGRAD - Marijana Marković, direktorka firme „Kolubara građevinar“ iz Lazarevca, zaposlila je u tom preduzeću Nemanju Paunovića (20) iz Velikih Crljena, koji je u maju uhapšen zbog dilovanja narkotika, a njegovo ime navodi se i na spisku Udruženja građana „Sveti Sava“, čiji je cilj suzbijanje narkomanije u Lazarevcu.Prema saznanjima Kurira, Paunović je sin Nenada Paunovića, bivšeg odbornika iz DSS i sadašnjeg člana SPS koji je dobar prijatelj s direktorkom Marković.- Prilikom pretresa kuće Nemanje Paunovića policija je u maju zaplenila narkotike. Bio je uhapšen, ali je očigledno pušten da se brani sa slobode. Drogom je trovao ko zna koliko dece, a sad je dobio dobro plaćen posao na održavanju računara u „Kolubara građevinaru“ - kažu u Udruženju građana „Sveti Sava“.Članovi ovog udruženja ne sumnjaju da je Paunović posao dobio „preko veze“.- Pouzdano znamo da je direktorka Marijana Marković kućni prijatelj porodice Paunović. Nemanjin otac jedan je od vodećih lazarevačkih političara i zamenik direktora JP „Direkcija Lazarevac“ - kažu u udruženju.Oni pretpostavljaju i da je Paunović, koji je u Lazarevcu poznat po nadimku Rivin, nakon hapšenja u maju iz pritvora pušten zahvaljujući vezama.- Na slobodu je izašao 3. juna, samo tri nedelje nakon hapšenja. I onda se zaposlio u državnom preduzeću „Kolubara građevinar“. Samo nas zanima kakve to kvalitete i zasluge Nemanja poseduje, a koje su bile odlučujuće za ovako sramnu odluku. Kakva se poruka mladima na ovaj način šalje? - pitaju se u Udruženju „Sveti Sava“.

Iz pritvora na posao... Nemanja Paunović
Iz pritvora na posao... Nemanja Paunović

Akcija policijeUHAPŠENA ČETVORICAPolicija je u akciji 9. maja pretresla 39 stanova u Lazarevcu, Vreocima i Velikim Crljenima i uhapsila četiri osobe, od kojih su tri bile na spisku dilera koje je objavilo Udruženje „Sveti Sava“ iz Lazarevca. Tada su, kako su preneli mediji, privedeni Vojin Korać (34), Vladimir Dimić (31) i Nemanja Paunović, a zaplenjeno je više od 100 grama heroina, marihuana i metadon.Izbegla odgovorDIREKTORKA: ZOVITE KASNIJEReporteri Kurira pokušali su juče da stupe u kontakt s direktorkom Marijanom Marković. Ona nam se najpre javila na telefon, a kad je čula zbog čega smo je pozvali, rekla nam je da je na sastanku i da je pozovemo kasnije. Međutim, više se nije javljala na mobilni telefon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track