SORAJA POLUGOLA SVEDOČILA U POLICIJI: Starleta o ubistvu pričala sat i po!
Foto: Zorana Jeftić

Likvidacija Osmanagića

SORAJA POLUGOLA SVEDOČILA U POLICIJI: Starleta o ubistvu pričala sat i po!

Crna Hronika -
Soraju Vučelić inspektori ispitivali u vezi s atentatom na Armina Mušu Osmanagića, šefa kriminalne grupe iz Bara

BEOGRAD - Starleta Soraja Vučelić (28) saslušana je juče u beogradskoj policiji kao svedok ubistva Armina Muše Osmanagića (39), šefa kriminalnog klana iz Bara, likvidiranog 16. septembra u kafiću „Sevoja“ u Baru. Budući da je Vučelićeva među poslednjima koji su Osmanagića videli živog, crnogorska policija tražila je od srpskih kolega da je hitno saslušaju. Starleta je na pitanja inspektora odgovarala sat i po.Nije znala da je mafijaš- Nakon što sam iz medija saznala da MUP Crne Gore traži da dam izjavu, sama sam se javila beogradskoj policiji i dogovorili smo se da dođem. Dala sam izjavu i ispričala sve što znam jer nemam šta da krijem. Ne bih otkrivala o čemu smo pričali da ne bih ugrozila istragu - rekla je Soraja za Kurir posle saslušanja.Nezvanično saznajemo da je poznata starleta ispričala inspektorima da je Osmanagića dugo poznavala, ali da nisu bili previše prisni.- Rekla je da ga je upoznala u Baru, gde je živela četiri godine. Objasnila je da ne zna s kim se on družio i da li je imao neke neprijatelje - kaže naš izvor iz istrage.Izričito je tvrdila i da nije znala čime se Osmanagić bavi.- Nisam znala da je Muša mafijaš, jer mene ne zanima ko šta radi, čime se bavi i s kim se druži. Prema meni je uvek bio korektan i nikada nisam imala nijedan problem s njim. Nismo mi ni bili najbolji drugari, već više poznanici. Bio mi je drag i žao mi je zbog svega, ali ne mogu mnogo da pomognem - rekla je, navodno, Soraja na saslušanju.Poslednji susretOna je objasnila da je na dan Osmanagićeve likvidacije došla u njegov kafić kako bi preuzela automobil „maserati“ za snimanje spota.- S nama su bile još tri devojke i sedeli smo u kafiću tridesetak minuta. Sve vreme smo pričali o spotu i kolima i smejali smo se. Nisam primetila da se Muša čudno ponaša, niti da se neke sumnjive osobe motaju oko lokala. Nisam ni obraćala pažnju na to, jer ništa u tom trenutku nije ukazivalo na to da će se desiti neko zlo. Kada sam krenula iz lokala, normalno smo se pozdravili, a sat-dva kasnije sam saznala da je ubijen - preneo je izvor Kurira reči Soraje Vučelić.

Likvidiran snajperom... Armin Osmanagić
Likvidiran snajperom... Armin Osmanagić

Saslušana i drugaricaLJUBAZNO ODGOVARALE NA PITANJASoraja Vučelić juče je u zgradu MUP u Bulevaru despota Stefana došla s drugaricom Tinom Š., koja je takođe bila u Osmanagićevom društvu pre njegove likvidacije.- Obe su dale izjavu o tome šta se dešavalo tokom njihovog druženja s Arminom Osmanagićem. Bile su ljubazne i bez problema su odgovarale na sva pitanja inspektora - kaže naš izvor.

ČINJENICEKako je ubijen Muša Osmanagić- Soraja, Armin Osmanagić i još tri devojke sede u kafiću- Soraja odlazi iz lokala- Pola sata kasnije napadač ispaljuje u Osmanagića hitac iz snajpera- Metak pogađa vođu „barskog klana“ u leđa- Policija veruje da je ubica plaćenik iz Srbije ili Bosne- Atentator je pucao iz automobila „reno megan“, kroz zadnje staklo- Kola su prethodno ukradena, a nakon zločina su zapaljena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track