STRAŠNO: Ubica Milićev se smejao kad je zgazio Luku!
Foto: Kurir štampano

Ubistvo na mostu: Putnici iz „kantrimena“ šalili se kad se desila nesreća

STRAŠNO: Ubica Milićev se smejao kad je zgazio Luku!

Crna Hronika -
Udarili smo, nema veze, sve je OK, idemo dalje, idemo dalje, čuje se na snimku iz telefona Milice Novaković, na kom su zabeleženi glasna muzika, graja i smeh u trenutku nesreće na Brankovom mostu

BEOGRAD - „Udarili smo! Nema veze, sve je OK, idemo dalje, idemo dalje“, ovo je, gotovo pevušeći, izrekao jedan od putnika u „mini-kantrimenu“ tokom vožnje Brankovim mostom.

U pozadini se čuju graja, smeh i glasna muzika, i to samo nekoliko trenutaka nakon što je Marko Milićev (33) usmrtio Luku Jovanovića (21).Na snimku, koji je telefonom zabeležila osumnjičena Milica Novaković, kako Kurir saznaje, čuje se i glas osumnjičene Bojane Petrović, koja kaže „polakce, polakce“.

- Tačno je, to je moj glas, ali uopšte se ne sećam da smo se snimali ili fotografisali, bila sam pijana - rekla je juče, na prvom saslušanju u tužilaštvu, Petrovićeva, koja se do sada branila ćutanjem.„Jeste li svi dobro“Na drugom snimku iz mobilnog telefona čuje se i kako jedna od saputnica u „kantrimenu“ pita ostale:- Jeste li svi dobro, sve OK?

Bojana Petrović
Bojana Petrović

Bojana Petrović, kao i prethodnih petoro osumnjičenih, juče je priznala da je za volanom bio Marko Milićev. Ona je potvrdila da su na Brankovom mostu imali udes, ali tvrdila je da nije znala da su udarili Luku.- Bili smo zajedno na splavu „Lasta“ kad je Srđan Ðelić zvani Žabac predložio da idemo na „Fristajler“. Pošto nisam imala prevoz, zamolila sam Milićeva da pođem s njima. Krenuli smo preko Brankovog mosta, mislim da Milićev nije vozio brže od 60 na sat. Odjednom smo osetili udarac, auto se zaneo i mi smo nastavili dalje - ispričala je, kako Kurir saznaje, osumnjičena devojka.Navodno, rekla je i da je primetila da su dve devojke, koje su sedele pored nje na zadnjem sedištu, krvave, kao i da je na Milićevom automobilu razbijeno zadnje staklo.- Bilo je i oštećenja kod točka. Sećam se da je Marko bio nervozan kad smo se zaustavili kod „Fristajlera“, i pošto sam mislila da je to zbog štete na autu, rekla sam mu: „Nemoj da brineš, popravićeš to“ - ispričala je navodno osumnjičena.

Luka Jovanović
Luka Jovanović

Ponuđena joj nagodbaOna je tokom saslušanja, koje je trajalo nešto duže od sata, pokušala da objasni zbog čega posle nesreće nije prijavila policiji šta se dogodilo na Brankovom mostu.- Osećam se krivom zbog toga što to nisam učinila, ali tek nekoliko dana kasnije shvatila sam da sam bila u tom automobilu. Plašila sam se Milićeva, jer sam u novinama pročitala da je član neke kriminalne grupe. On mi nije pretio, ali ja sam se plašila - ispričala je Bojana.Prema nezvaničnim informacijama, njoj je tužilaštvo juče ponudilo nagodbu.

NervoznaNISAM DEVOJKA MARKA MILIĆEVABojana Petrović delovala je nervozno tokom saslušanja, a prisutnima je želela i da objasni da nisu tačne spekulacije da je s Markom Milićem bila u emotivnoj vezi.- Milićeva poznajem oko godinu dana sa splavova. Nismo bili u vezi, kao što se priča - rekla je navodno ona. Kad su joj pokazane fotografije sa USB, načinjene neposredno pre nesreće, na kojima su, osim nje, na zadnjem sedištu automobila Tamara Bogdanović, Nikola Lepen, Bojana Petrović i Milica Novaković, ona je rekla da se toga ne seća „jer je bila pijana“.

PritvorSAUČESNICI HOĆE NA SLOBODUBranilac Milice Novaković, advokat Dragomir Mrdalj, potvrdio je za Kurir da je sudu predložio da joj ukine pritvor. Kako Kurir nezvanično saznaje, isti zahtev imaju i branioci Bojane Petrović, Nikole Lepena, Dane Manevski, Tamare Bogdanović, kao i taksiste Saše Jankovića, koji su već ranije ispričali sve što znaju o nesreći. Jedini koji do sada nije govorio je Milićevljev kum, osumnjičeni Bratislav Vesović.

ČinjeniceZANEMEO U ĆELIJI- Milićev u ćeliji sa dvojicom pritvorenika- Retko progovara- Nije odbio hranu- Danas izlazi pred sudiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track