SUĐENJE ZA ŠVERC CIGARETA: Mihalju Kertesu tri godine robije!

Badžin brat Siniša Stojčić oslobođen

SUĐENJE ZA ŠVERC CIGARETA: Mihalju Kertesu tri godine robije!

Crna Hronika -
Osim Kertesa u Specijalnom sudu osuđeni su njegov tadašnji savetnik Petar Milenković na dve godine i osam meseci zatvora, službenik carinske kontrole Nebojša Nikolić na dve godine i bivši carini Zdravko Hirstov na dve godine

BEOGRAD - Siniša Stojičić, brat pokojnog šefa policije Radovana Stojičića, oslobođen je optužbi za šverc cigareta 1997. zbog zastarelosti, dok je bivši direktor Carina Mihalj Kertes osuđen na tri godine zatvora.

Osim Kertesa danas su u Specijalnom sudu osuđeni njegov tadašnji savetnik Petar Milenković na dve godine i osam meseci zatvora, službenik carinske kontrole Nebojša Nikolić na dve godine i bivši carini Zdravko Hirstov na dve godine.

Osim Stojčića koji je u optužnici označen kao šef kriminalne grupe, oslobođeni su i Nenad Živojinović, tadašnji načenik zaječarske policije i vlasnik sokobanjske firme DEKS Dejan Milenović.

Ranije su pravosnažno oslobođeni zbog zastarelosti bivši pomoćnim ministra unutrašnjih poslova Stojan Mišić i tadašnji načelnik niške policije Radisav Gvozdenović.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track