SUKOB S OBEZBEĐENJEM: Pijani policajac pucao kod Kravčenkove vile
Foto: Dado Djilas

Incident na imanju direktora kompanije NIS

SUKOB S OBEZBEĐENJEM: Pijani policajac pucao kod Kravčenkove vile

Crna Hronika -
Nema povređenih: Slavko M. (58) ispalio hitac nakon svađe s radnicima obezbeđenja Kirila Kravčenka u vikend naselju kod Sremske Kamenice

SREMSKA KAMENICA - Penzionisani policajac Slavko M. (58) iz Novog Sada ispalio je hitac u blizini vikendice Kirila Kravčenka, direktora naftne kompanije NIS, u vikend naselju Bocke kod Sremske Kamenice. Srećom, niko nije povređen, a protiv Slavka M. podneta je krivična prijava.Utvrđeno je da je Slavko M. u vreme incidenta imao 2,26 promila alkohola u krvi. On je u subotu krenuo u šetnju, iz svoje kuće u kojoj živi nakon penzionisanja.Bio pijan- Ispred Kravčenkove vile bila su trojica radnika obezbeđenja. On je prošao pored njih, da bi se dva sata kasnije vratio. Tada je sa čuvarima započeo razgovor, koji je prerastao u raspravu. U jednom momentu, prema rečima radnika obezbeđenja, rekao im je da će baciti bombu i sve ih pobiti - prepričava izvor Kurira i dodaje da je Slavko M. nakon toga otišao.Kad je stigao svojoj kući, pustio je muziku najglasnije što je mogao. Nedugo potom, vratio se do vile i iz pištolja, koji je nedozvoljeno držao, u neutvrđenom pravcu ispalio hitac, čiju čauru policija nije našla.Podneta prijava- Trojica radnika obezbeđenja su ga brzo savladali. Pozvali su policiju i predali ga pripadnicima interventne jedinice - objašnjava sagovornik Kurira.Novosadska policija je protiv Novosađanina podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti i nedozvoljenog držanja i nošenja oružja. U NIS nam je juče rečeno da njihov generalni direktor Kiril Kravčenko ne želi da komentariše incident.

KomšijePOJAČANO OBEZBEĐENJEStanari vikend naselja kažu da je nakon incidenta u Kravčenkovoj vikendici pojačano obezbeđenje.- Ima ih po nekoliko preko celog dana, a noću pogotovo. Slavka znam godinama i nikad nismo imali problema s njim - kaže komšija iz naselja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track