SVIREPO UBISTVO U FRANKFURTU: Hildi smrskali glavu i sekli po vratu zbog zapadnjačkog načina života!
Foto: Rojters

Nestanak prijavili prijatelji

SVIREPO UBISTVO U FRANKFURTU: Hildi smrskali glavu i sekli po vratu zbog zapadnjačkog načina života!

Crna Hronika -
Leš ubijene pronađen je u petak u njenom stanu, a patolozi su, osim povrede glave, koje potiču od udaraca, utvrdili i više rezova oštrim predmetom na vratu

FRANKFURT - Hilda Luinović (29), za koju nemački mediji pišu da je poreklom iz Srbije, ubijena je brutalno u svom iznajmljenom stanu Frankfurtu, a policija u "različitim pravcima" istražuje slučaj ove kozmetičarke, za koju se kaže da je radila i kao advokatski pomoćnik.

Ovog vikenda su ljudi, koji su se redakciji dnevnika "Frankfurter noje prese" predstavili kao prijatelji pokojnice, tom listu saopštili da je žrtva za prijatelja imala mladića, jednog Italijana, ali su kao pogrešne odbacili špekulacije da se radi o islamskom ekstremisti.

Nemačka štampa piše da je i sama ubijena, takođe, bila muslimanka.

Prijatelji ubijene kažu da ona, međutim, ističu da je ona bila tolerantna i otvorena osoba koja bi se teško složila sa nekim ko ima ekstremističke poglede.

"Bild" s duge strane piše da se Hilda Luinović , međutim, još u aprilu obratila policiji, "jer se osećala ugroženo od svoje porodice".

Njeni roditelji, izgleda, kako navode mediji, nisu bili saglasni sa "zapadnjačkim stilom života", koji je vodila njihova ćerka.

I komšije potvrđuju da je ona imala nameru da napusti stan u kome je živela svega par meseci.

Prema nekim informacijama, ubijena je, navodno, svoju ćerku, nekoliko dana pre tragedije sklonila kod prijatelja ili poznanika.

Leš ubijene pronađen je u petak u njenom stanu, a patolozi su, osim povrede glave, koje potiču od udaraca, utvrdili i više rezova oštrim predmetom na vratu, prenose mediji.

Ubijena je bila razvedena, a policija je za sada saopštila samo da istraga ide u "različitim pravcima".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track