TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD UŽICA: Vozač (47) pežoa poginuo u sudaru sa kamionom!
Foto: Zoran Šaponjić

Magistralni pravac u prekidu

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD UŽICA: Vozač (47) pežoa poginuo u sudaru sa kamionom!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je pežo udario u kamion koji je dolazio iz suprotinog mera, zbog čega je kamiondžija izgubio kontrolu nad vozilom i survao se u kanal uz samu železničku prugu

UŽICE – Požežanin Ž. R. (47) poginuo je jutros oko sedam sati i 50 minuta u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistrali Užice ­ Požega kod mesta Gorjani.

Sudeći po tragovima koji su posle udesa ostali na putu, nesrećni Požežanin koji je ’’pežoom 206’’ iz pravca Užica išao ka Požegi direktno se sudario sa šleperom kraljevačke registracije kojim je upravljao R.K. (62) iz Žiče.

Od siline udara ’’pežo’’ se prosto raspao, Ž. R. ostao je mrtav na licu mesta dok je šleper nastavio da se kreće još oko stotinu metara a zatim je sleteo u kanal na levoj strani puta, izmedju magistrale i železničke pruge.

Prava je sreća te na autobuskom stajalištu preko koga je kamion posle sudara preleteo i pored magistrale nije bilo prolaznika... Ovim delom puta prolaze i deca... Ne daj Bože da je neko bio u blizini – kažu meštani Gorjana čijesu kuće u blizini.

R. K. je inače u šleperu vozio konfekciju uvezenu iz Italije koju je trebalo da carini u Carinarnici Užice. Posle udesa, ispričao je da je ’’pežo’’ naglo prešao u njegovu kolovoznu traku i podleteo pod kamion. I železnički i saobraćaj magistralom Užice – Požega jutros su bili u prekidu više sati, a putnici magistralom mogli su da vide stravičnu sliku razmrskanog ’’pežoa’’ i kamiona u kanalu pored puta.

Z. Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track