TRAG SA FEJSBUKA: Trojica muškaraca odvela Tijanu u Banjaluku? Viđena i u Bijeljini?
Foto: Kurir Štampano

Potraga za nestalom devojčicom

TRAG SA FEJSBUKA: Trojica muškaraca odvela Tijanu u Banjaluku? Viđena i u Bijeljini?

Crna Hronika -
Danas je neki crni BMW stao i pitao mog dedu gde se ide ka Banjaluci. Deda je objasnio i zvao te momke na rakiju. Oni su izašli i izveli za sobom jednu curu, sva je uplakana bila, ista Tijana. Ja sam se njoj obratila i odmah je skočio jedan od one trojice i rekao: “Idemo”, navodi se u Fejbuk objavi koja je kasnije uklonjena

BEOGRAD - Na Fejsbuk grupi “Pomozimo da se nađe Tijana Jurić“ juče je osvanula neproverena informacija da je nestala devojka viđena u Republici Srpskoj.

"Danas je neki crni BMW bosanskih tablica stao kod moje kuće i pitao mog dedu, jer je on bio pored puta, gde se ide ka Banjaluci. I deda je objasnio i zvao te momke na rakiju. Oni su izašli i izveli za sobom jednu curu, sva je uplakana bila, ista Tijana. Meni je odmah sinulo i ja sam se njoj obratila: “Ej, ti si mi nešto poznata.” Odmah je skočio jedan od one trojice i rekao: “Idemo”. I otišli su. Ja sam dedi rekla da mislim da je to Tijana i baka nije dozvolila da deda zove policiju", navodi se u tom komentaru.

Kako se dodaje, navodno je neko nestalu devojčicu video i u Bijeljini.

Međutim, ta poruka je kasnije obrisana sa ove Fejsbuk stranice i u komentarima je rečeno da ta informacija nije tačna.

U međuvremenu, više od 500 građana se samoinicijativno organizovalo i krenulo, mimo policije i drugih istražnih organa, u potragu za nestalom devojkom.

Mogućnost da je Tijana otišla sa dečkom, njen otac odbacuje i kaže da se sa ćerkom poslednji put video na njenoj maturi.

"Zamolio bih ipak građane da se samoiniciativno ne organizuju i ne traže moju ćerku jer mogu da štete istrazi. Policija, Žandarmerija i sve nadležne službe neprekidno rade na rešavanju otmice moje ćerke, a svaka informacija, detalj, ili bilo šta što može biti od pomoći da se moje dete nađe je veoma važna. Pomoć u istrazi ponudilo je i Ministarstvo unutrašnjih poslova Belgije", rekao je Igor Jurić, Tijanin otac.

Podsetimo, maloletna Subotičanka nestala je u noći između 25. i 26. jula, a posle četiri dana oglasila se i subotička policija zvaničnim saopštenjem u kojem se ističe da su policijski službenici, po dobijanju prijave, preduzeli hitne mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja Tijane.

Kako tvrde u policiji, zbog blizine državne granice sa Mađarskom, odmah je ostvaren kontakt sa njihovim nadležnim organima, kao i Interpolom.(Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja