TRAGEDIJA: Poginuo stric Save Miloševića
Foto: Sasa Pavlic

Nastavak crne serije u porodici fudbalera

TRAGEDIJA: Poginuo stric Save Miloševića

Crna Hronika -
Saobraćajna nesreća dogodila se u 15.10, kada je traktor skrenuo sa puta i priklještio vozača D. M. (57), koji je ispao pri prevrtanju

BIJELJINA - Stric Save Miloševića poginuo je u ponedeljak kada se prevrnuo traktor na putu kroz Jahovac kod Bijeljine.

Saobraćajna nesreća dogodila se u 15.10, kada je traktor skrenuo sa puta i priklještio vozača D. M. (57), koji je ispao pri prevrtanju, javila je agencija Srna, dok je portal Pulsonlajn objavio da je reč o stricu bivšeg fudbalera.Pogibijom Savinog strica nastavljena je crna serija u porodici proslavljenog fudbalera.

Deda Save Miloševića, takođe Sava (84), ubio je 2011. godine svog sina, a fudbalerovog oca Stevu (58), posle porodične svađe.

Tada se pričalo da su otac i sin bili u svađi zbog imovine u dvorištu porodične kuće u Jahovcu. Deda je priznao ubistvo, rekavši da su zajedno sedeli i pili, a onda su se posvađali i on je pucao iz puške u svog sina. Fudbalerov deda umro je u zatvoru krajem oktobra 2012. godine.

Savin brat Andrija Milošević (38) poginuo je u saobraćajnoj nesreći krajem novembra 2013. godine, kada se njegov „mercedes“ zakucao u kamion NIS, koji je prevozio boce sa butan-gasom od naplatne rampe od Pećinaca. Andrija Milošević je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece - ćerku i sina.Savo Milošević je direktor svih reprezentativnih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije. Nekadašnji golgeter Partizana rekorder je po broju odigranih utakmica za nacionalni tim.S. O. D.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track