TRAGEDIJA PORODICE DOMINKOVIĆ: Stariji sin poginuo u nesreći, mlađi nestao u Dunavu!
Foto: Nemanja Pancic

Tragedija kod motela Hiljadu ruža

TRAGEDIJA PORODICE DOMINKOVIĆ: Stariji sin poginuo u nesreći, mlađi nestao u Dunavu!

Crna Hronika -
Marko Dominković (13) nestao je u Dunavu u avgustu 2008. u blizini Sremske Kamenice, a Danijel je stradao u saboraćajnoj nesreći kada se vraćao sa svadbe na kojoj je bio kum

BEOGRAD - Nema više ko lozu da mi nastavi, nemam na koga ruke da naslonim. Već sam jednog sina sahranila. Moj Marko je imao 13 godina kad se utopio u Dunavu 2012, dok je bio u Dečjem selu. Ni od te nesreće se još nismo oporavili, a sad nas zadesi još jedna tragedija - kukala je Bukurije, majka Danijela Dominkovića (22), koji je stradao u stravičnom sudaru zajedno sa Kristijanom Fazlijom, njegovom devojkom Isidorom Demiri (19) i rođakom Seadom Kruzeijem.

Marko Dominković, 13-godišnji štićenik Dečjeg sela, nestao je u Dunavu u avgustu 2008. godine u blizini Sremske Kamenice kada je sa drugovima otišao na divlju plažu, ušao u vodu da se okupa, ali nije isplivao.

Nova tragedija zadesila je porodicu Dominković kada je u stravičnom sudaru u noći između nedelje i ponedeljka na Kružnom putu, kod motela “Hiljadu ruža” poginuo i Danijel. Valentina Mihailović (20), Danijelova devojka, teško je povređena i lekari Urgentnog centra se i dalje bore za njen život.- Bože, zašto mi uze oba sina? Ko će sada da me grli i čuva? Pre dve godine mlađi sin od 12 godina se udavio u Dunavu, a sada mi se dogodila i ova tragedija. Zatrlo nam se seme i porodična loza. Nema više ko da je nastavi - kukala je Bakurija Dominković.Vozač šlepera, kako se nezvanično navodi, zaspao je za volanom i naleteo na “reno” kojim je upravljao Fazlija.Nastradali su se vraćali iz Barajeva, gde je Dominković bio kum na svadbi.

E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track