TRAGEDIJA U BEOČINU: Žena vozilom sa skele sletela u Dunav!
Foto: KURIR

Traže je ronioci između Beočina i Futoga

TRAGEDIJA U BEOČINU: Žena vozilom sa skele sletela u Dunav!

Crna Hronika -
Skela koja se kretala iz Futoga prema Beočinu prevozila je automobile, a žena koja je sletela u reku insistirala je da njen sivi „suzuki“ beogradskih registracija bude prvi u koloni, pa se sumnja da je ona namerno kolima sletela u reku
1 / 8 Foto: KURIR

NOVI SAD - Žena od sedamdesetak godina, čiji identitet zasad nije poznat, sletela je u ponedeljak oko devet sati sa futoške skele u Dunav. Potraga za njom obustavljena je oko 20 sati i nastavlja se danas.

Skela koja se kretala iz Futoga prema Beočinu prevozila je automobile, a žena koja je sletela u reku insistirala je da njen sivi „suzuki“ beogradskih registracija bude prvi u koloni, pa se sumnja da je ona namerno kolima sletela u reku.

Prva u koloni

Živko Mihajlović, skeledžija koji je zamenio brata Nikolu, koji je skelu vozio juče ujutru, kaže da se ovako nešto do sada nikome nije desilo.

Kako nam je rekao, žena se čudno ponašala od samog ukrcavanja, ali niko nije mogao da pretpostavi šta će se desiti.

- Prozori na njenim kolima su bili otvoreni i kad je sletela u reku, nestala je pod vodom za dve, tri sekunde - ispričao je skeledžija Živko.

Očevici su ispričali da je žena pre sletanja u reku s nekim razgovarala telefonom i nije imala 300 dinara da plati vožnju skelom, nego je tražila novac od žene koja je takođe bila na plovilu.

- Rekla je da navodno ide na sahranu i da je na drugoj obali čekaju. Ponašala se nervozno, čak sam joj i rekla da ne bi trebalo da vozi ako već ide na sahranu.

Pokušala sam da pričam s njom, ali nije htela da mi odgovara na pitanja - rekla je žena očevidac.

Traže je žandarmi

U potragu za staricom nestalom u reci ubrzo su se uključili ronioci Žandarmerije.- Na jednom mestu gde je Dunav dubok petnaestak metara ronioci su zakačili neki veći predmet, pa je na tom mestu započeta i detaljnija pretraga, koja je trajala sve do večernjih časova - kaže izvor Kurira. Pošto žena nije isplivala na površinu, strahuje se da je nastradala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track