TUČA U DURMITORSKOJ: Mladića izbacili kroz zatvoren prozor!
Foto: Zorana Jevtic

Neviđen incident u centru grada

TUČA U DURMITORSKOJ: Mladića izbacili kroz zatvoren prozor!

Crna Hronika -
Milan V. (20) životno ugrožen pošto je posle svađe izbačen s prvog sprata kroz staklo na ulicu

BEOGRAD - Mladić Milan V., star oko 20 godina, bori se za život nakon što je u subotu bačen kroz zatvoren prozor zgrade u centru Beograda.Milan V. je oko 15 sati u zgradi u Durmitorskoj 19, u blizini zdanja Jugoslovenskog rečnog brodarstva, teško povređen kad ga je, najverovatnije posle svađe, više nepoznatih osoba izbacilo kroz zatvoren prozor stana na prvom spratu, sa visine od otprilike 10 metara.- Policija ispituje da li je mladić sam ispao kroz prozor ili je izbačen - rečeno je Kuriru u policiji.Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je da je mladić zbrinut u Urgentnom centru.- Pacijentu su konstatovane teške traume glave i tela i odmah je prebačen na reanimaciju - rekla je Macura.Policija obavlja uviđaj na licu mesta i slučaj će biti prosleđen tužilaštvu.

Na strani stambene zgrade u kojoj se dogodio incident okrenutoj prema Durmitorskoj ulici nema tragova krvi niti stakla, dok je na zadnjoj strani ispod prozora na prvom spratu ostalo polomljeno staklo.

Komšije iz okolnih stanova okupile su se na prvom spratu ispred stana u kojem je bio povređeni mladić. Njih je policija ispitivala o saznanjima koja imaju o tom događaju. Niko od stanara nije hteo da govori za medije koji su došli na lice mesta.

Nada Macura
Nada Macura

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track