TUGA U PORODICI FAZLIJA: Isidora i Kristijan poginuše zbog tuđeg nemara, planirali su da se venčaju
Foto: KURIR

Velika tragedija

TUGA U PORODICI FAZLIJA: Isidora i Kristijan poginuše zbog tuđeg nemara, planirali su da se venčaju

Crna Hronika -
Ništa nas ne pitajte. Ovo je velika tragedija za našu porodicu, ogromna za još četiri. Zbog tuđeg nemara, poginulo je četvoro dece koji su tek kročili u život, a jedna devojka bori se da preživi, kaže ujak nastradalog Kristijana

Lelek, plač i neverica u domu porodice tragično nastradalog Kristijana Fazlija, u beogradskom naselju Medaković. Dvorište, od ranih jutarnjih časova, od kako se saznalo da je Miki poginuo, prepuno rođaka, njegovih drugova i komšija.

"Ništa nas ne pitajte. Ovo je velika tragedija za našu porodicu, ogromna za još četiri. Zbog tuđeg nemara, poginulo je četvoro dece koji su tek kročili u život, a jedna devojka bori se da preživi", ujak nastradalog Kristijana.Kristijanovi drugovi iz kraja ne mogu da veruju u ono što se dogodilo."Niko nije mogao ni da nasluti ovako nešto. Miki se toliko radovao svadbi, a posebno što je na slavlje išao sa devojkom i sa najboljim prijateljima. Tragedija je tim veća što ni Miki niti bilo ko od njegovih saputnika nije bio pijan, a nastradali su zbog tuđe bahatosti".Čeda Fazlija, Kristijanov mlađi brat, očajan je. Veli da nesreća, tuga i bol nikako da zaobiđu njihovu porodicu.

"Nemam više ni suza ni reči kojima bih opisao sav bol u srcu. Izgubio sam sve ono što je najdraže i najvoljenije. Ne znam kako dalje, kako bez brata", kaže Čeda.Od Čede saznajemo i to da se njegov brat gotovo pet godina zabavljao sa Isidorom Demiri, koja je sa porodicom do juče živela na Dorćolu."Mnogo su se voleli. Planirali su da se uzmu i da stvaraju porodicu. Hteli su da otvore pet-šop jer su oboje obožavali životinje. A evo šta se desilo. Valjda će se njih dvoje naći u svojoj ljubavi na nekom boljem mestu", kroz suze govori Čeda Fazlija.

(Večernje novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track