TUKLI GA ŠTANGLAMA: Bivši muž Goce Tržan prebijen zbog zelenaških dugova!
Foto: Kurir Štampano

Ivan Marinković pretučen zbog dugova

TUKLI GA ŠTANGLAMA: Bivši muž Goce Tržan prebijen zbog zelenaških dugova!

Crna Hronika -
Cele noći nisam oka sklopio. Tek pred jutro, kada su se povrede ohladile, uspeo sam da zadremam, kaže Marinković

Dan nakon što su ga pretukli u centru Beograda, Ivan Marinković (44) ne krije da je uplašen i da celu noć nije spavao zbog bolova.

- Cele noći nisam oka sklopio. Tek pred jutro, kada su se povrede ohladile, uspeo sam da zadremam jer mi u Urgentnom centru nisu dali nikakve lekove koji bi mi ublažili bolove - rekao je Ivan . U prepodnevnim časovima otišao je sa majkom Draganom u apoteku kako bi kupio lekove, a u povratku su ga sačekali novinari ispred kuće. Zbog povreda leđa koje je zadobio kada su ga tukli metalnim šipkama jedva se kretao i sedeo.

Dok je ispijao kafu u kafiću, koji se nalazi odmah pored kladionice gde je i pretučen, Ivanu su prilazili prijatelji iz kraja. On nije želeo nikoga da okrivi za napad, a njegovi prijatelj su nam ispričali da ima problema.

- Ivan je već duže vreme u dugovima. Na “Farmu” je otišao kako bi ih otplatio. S obzirom na to da mu za učešće u tom rijalitiju još nisu isplatili honorar, a mora da plaća i alimentaciju za ćerku Lenu, iznova se zaduživao. Već neko vreme su ga kamataši pritiskali da im vrati novac, ali pošto to nije učinio, obračunali su se fizički s njim. Plašim se da je ovo bila samo opomena - kaže izvor blizak Marinkoviću.

On je podsetio da je Ivan pre nekoliko godina imao kafić, koji je zbog loših instalacija izgoreo.- Od te velike materijalne štete i danas se oporavlja - dodaje. Kada smo Ivana pitali da li je pretučen zbog dugova, on nije konkretno odgovorio. - Tukli su me iz privatnih razloga, ali zbog istrage ne smem više ništa o tome da kažem - rekao nam je Marinković.(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track