UBISTVO KRAJIŠKOG RAMBA: Uhapšen jedan od ubica, potraga za ostalim u toku!
Foto: Cazin.ne

Mafijaški obračun

UBISTVO KRAJIŠKOG RAMBA: Uhapšen jedan od ubica, potraga za ostalim u toku!

Crna Hronika -
Policija i dalje draga za preostalim osumnjičenima koji se dovode u vezu sa likvidacijom Nedžada Kličića zvanog Rambo

BIHAĆ - Jedna osoba uhapšena i osumnjičena za ubistvo Nedžada Kličića zvanog Rambo.

Kako je potvrđeno iz Tužilaštva USK, upućen je predlog za određivanje pritvora i istraga u ovom slučaju se nastavlja.

Krajiška policija nastavlja potragu i za drugim osobama koje su naoružane i sa fantomkama na glavama upala u ugostiteljski objekat “Gold” u naselju Ostrožac u opštini Cazin i likvidirali Kličića.

Podsetimo Nedžad Kličić, krajiški Rambo ubijen je u noći sa subote na nedjeljuu mestu Ostrožac. Ubilo ga je nekoliko nepoznatih osoba u maskiranim uniformama sa fantomkama na glavama i dugi cevima. Sve desilo neverovatno brzo... Policija sprovodi uviđaj te se detalji ovog ubistva još uvek ne znaju.

Kako su društvenim mrežama počele već kružiti priče, navodno je reč o mafijaškom obračunu koj je počeo pre nekoliko dana, kada je u toku večernjih sati na porodičnu kuću Nedžada Kličića bačena eksplozivna naprava, koja nije nikog povredila ali je verovatno bila upozorenje.

Kličić je bh. i javnosti u regionu postao poznat po videoklipu "Born for Action" (Rođen za akciju), koji je snimio u avgustu prošle godne i objavio na internet-stranicama. Tada je osumnjičen za nezakonito posedovanje oružja i eksplozivnih materijala. Krajiškoj policiji odranije je poznat po činjenju različitih krivičnih dela.

( Fokus.ba)

http://www.youtube.com/watch?v=Vm2xNJOPw28

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track