UBISTVO MIODRAGA MANOJLOVIĆA: Ubici smanjena kazna sa 16 na 13 godina robije!
Foto: Beta

Krvavi sukob u centru Čačka

UBISTVO MIODRAGA MANOJLOVIĆA: Ubici smanjena kazna sa 16 na 13 godina robije!

Crna Hronika -
Na prvom suđenju, koje je završeno u novembru prošle godine, Milisav Bogićević je posle proglašenja krivice osuđen na 16 godina zatvoa, ali je ta kazna posle ponovljneog suđenja samnjena na 13 godina

ČAČAK - Na ponovljenom suđenju u čačanskom Višem sudu, Milisav Bogićević (22) iz Čačka osuđen je na 12 godina zatvora za ubistvo 23.godišnjeg Miodraga Manojlovića i na dve, za nezakonito posedovanje oružja, što je zamenjeno u jedinstvenu kaznu od 13 godina zatvora.

Na prvom suđenju, koje je završeno u novembru prošle godine, Bogićević je bio oglašen krivim za teško ubistvo iz osvete i bio je osuđen na jedinstvenu kaznu od 16 godina robije.

Dragan Obrenović (22) iz sela Pranjani, koji je odgovarao za pomaganje u zločinu, i na ponovljenom suđenju dobio je tri godine zatvora. Mladići su se sukobili 28. februara 2012. godine na uglu ulica Skadarska i Kosovski venac, u centru Čačka.

Bogićević je tada ispalio četiri hica u Manojloviću, tri u noge i jedan u leđa, pa pobegao.

Za njim je bila raspisana poternica, skrivao se neko vreme u Francuskoj, a potom u Španiji gde se, 16. maja 2012. prijavio našoj ambasadi u Madridu, i Srbiji je izručen u novembru te godine.

Obrenović se za to vreme krio u Grčkoj, ali je i on izručen srpskim vlastima, ali nešto kasnije, po podizanju optužnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track