UBISTVO NA BRANKOVOM MOSTU: Ubica Luke Jovanovića 4 puta robijao u Srbiji i jednom u Štutgartu
Foto: Kurir štampano

Istraga

UBISTVO NA BRANKOVOM MOSTU: Ubica Luke Jovanovića 4 puta robijao u Srbiji i jednom u Štutgartu

Crna Hronika -
Jovanovića je, 25. jula, na Brankovom mostu, udario mini-kuper kantrimen, dok je s drugovima gurao automobil marke "lada" koji se pokvario

BEOGRAD - Prema nezvaničnim saznanjima, policija je otkrila ubicu Luke Jovanovića, ali on nije uhvaćen jer je pobegao van zemlje. Kako saznajemo, osumnjičeni je imao i saučesnike - četiri devojke.

Osumnjičeni više puta osuđivan u Srbiji 4 puta i Štutgartu - za krivična dela pokušaj ubistva, teške krađe i razbojništva.

Podsetimo, Jovanovića je, 25. jula, na Brankovom mostu, udario mini-kuper kantrimen, dok je s drugovima gurao automobil marke "lada" koji se pokvario.

Kako je Kurir ranije pisao, glavni osumnjičeni u ovom slučaju jeste narko-diler koji je poznat javnosti.

"Steže se obruč oko ubice Luke Jovanovića! Najverovatnije je reč o osobi iz kriminalnog miljea koja je poznata javnosti. Ta osoba se i dalje nalazi u Srbiji, a još se proverava da li je bordo „mini-kuper“ švajcarskih ili italijanskih tablica. Verovatno je reč o ukradenom vozilu", rekao je naš dobro obavešteni izvor.

Iako se isprva mislilo da je automobil mini, kojim je Luka usmrćen, crvene boje, Kurir je saznao da je policija istragu okrenula ka vozilu smeđe boje.

Pripadnici policije su, prema nezvaničnim saznanjima, došli i do informacije da je izvršilac automobil sakrio nakon nesreće, a da je potom koristio drugi automobil.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović održaće konferenciju za štampu kada se očekuje da će saopštiti više detalja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track