UDARIO KOMŠINICU: Vođi Delija Marku Vučkoviću sedam meseci zatvora!
Foto: Zorana Jeftić

Okončano suđenje

UDARIO KOMŠINICU: Vođi Delija Marku Vučkoviću sedam meseci zatvora!

Crna Hronika -
Obrazlažući presudu sudija je rekla da je na osnovu iskaza oštećene i nalaza sudskih veštaka dokazanao da je vučković svojoj komšinici Savi Milićević naneo teške telesne povrede

BEOGRAD - Marko Vučković jedan od vođa navijača Crvene zvezde osuđen je danas pred prvim Osnovnim sudom u beogradu na sedam meseci zatvora jer je 2008. godine udario svoju komšinicu Savu Milićević (60).

Presuda je izrečena pred sudijom Ivanom Bursać, koja je obrazlažući presudu Vučkoviću rekla da je napad dokazan na osnnovu iskaza Save Milićević, iako je ona iskaz nekoliko puta menjala, a udarac su dokazali i nalazi sudskog veštaka, da je oštećenoj naneta teška telesna povreda.

Na poslednjem ročištu, sudski veštak Miloš Joković potvrdio je da je njoj tada pukla bubna opna, ali da nije moguće da je ona, kako je tvrdila, udarena pesnicom već otvorenom šakom.

- Sava Milićević više puta je menjala iskaze. Protiv nje su podnete i brojne prijave zbog lažnog prijavljivanja. Zbog toga predlažemo da Vučkovića oslobodite optužbi - rekao je tada njegov advokat Saša Milovanović.

Marko Vučković, kratko je rekao na završnim rečima da nikada ne bio udario ženu.

- Ovo je najveća nepravda koja mi je učinjena - rekao je Vučković u svojoj završnoj reči.

( J.S./EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track