UDARIO U AUTO POLICIJE: Novosađanin bežao  inspektorima, bacajući usput heroin!
Foto: Thinkstock

Zaplena narkotika

UDARIO U AUTO POLICIJE: Novosađanin bežao inspektorima, bacajući usput heroin!

Crna Hronika -
Policija je prilikom pretresa stana posle hapšenja kada je zaplenjeno 14 grama praha, pronašla heroin i kokain u težini od 160 grama, dve vage za precizno merenje i novac, u domaćoj i stranoj valuti

NOVI SAD - Novosađanin Ž. D. (37) uhapšen je zbog sumnje da je neovlašćeno trgovao narkoticima i da je napao policajce na dužnosti.

Ž. D. je, u sredu uveče, u Rumenačkoj ulici u Novom Sadu, pokušao da pobegne inspektorima, bacajući, usput, iz automobila, prah za koji se sumnja da je heroin, a u jednom od tih paketića pronađeno je oko 14 grama praha.

Osumnjičeni je, na raskrsnici ulica Kornelija Stankovića i Veselina Masleše, autom udario u policijsko vozilo, a zatim se fizički opirao hapšenju.

Kada je, po naredbi sudije za prethodni postupak, policija pretresla stan koji on koristi, pronašla je dve različite supstance, ukupne težine oko 160 grama, za koje se sumnja da su opojne droge heroin i kokain, dve vage za precizno merenje i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Prilikom pretresa, osumnjičeni je pokušao da udari jednog od inspektora.

Ž. D. će biti doveden na saslušanje nadležnom tužiocu, uz krivičnu prijavu koja ga tereti za neovlašćeno stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Postoji osnov sumnje da je, juče, Ž. D. prodao paketić praha za koji se sumnja da je heroin Novosađaninu T. M. (29), protiv koga će policija podneti krivičnu prijavu za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track