UDES U BATAJNICI: Troje mrtvih u krivini smrti!
Foto: Nemanja Pančić

Teška nesreća u Beogradu

UDES U BATAJNICI: Troje mrtvih u krivini smrti!

Crna Hronika -
Marijana V., Bojan G. i Miodrag J. nastradali kad se njihovo vozilo prevrnulo i udarilo u drvo na mestu gde su saobraćajke gotovo svakodnevne

BEOGRAD - Marijana V. (30) iz Obrenovca, Bojan G. (35) iz Lazarevca i Miodrag J. (34) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u noći između srede i četvrtka, oko 1.20 u beogradskoj Batajnici.Mladi ljudi su najverovatnije poginuli kad je vozač kombija usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom pred ulaz u oštru krivinu, u kojoj je ograničena brzina kretanja na 40 kilometara na čas, a zatim se vozilo prevrnulo na levu stranu i udarilo u drvo. Svedoci teške saobraćajke, pred čijom kućom se dogodila ova stravična nesreća, kazali su za Kurir da je spasavanje bilo mučno.Škripa, pa udarac- Prvo smo čuli škripu kočnica i iste sekunde se začuo strahovit udarac. Koliko je udarac bio jak, govori i to što je drvo u koje je kombi udario napuklo, a krvi je bilo koliko hoćete. Još smo potreseni, baš je bilo mučno. Kad su stigli vatrogasci, putnici su već bili mrtvi, a izvlačenje njihovih tela trajalo je duže od tri sata - ispričao je očevidac.Kako nezvanično saznajemo, drugi učesnici u saobraćaju pokušavali su da pomognu putnicima u kombiju, za koje se kasnije ispostavilo da nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima, a ubrzo su im se pridružile ekipe Hitne pomoći, saobraćajne policije, vatrogasne službe i tužilac. Nažalost, jedino što su mogli da konstatuju jeste smrtni ishod. Tela stradalih odneta su na obdukciju, a vozilo je upućeno na vanredni tehnički pregled.Apel nadležnimaStanari ulice koja Batajnicu povezuje s Ugrinovcima u kojoj se dogodila nesreća saglasni su da je neophodno urgirati da se hitno postavi adekvatan saobraćajni znak koji bi učesnike u saobraćaju blagovremeno upozorio na opasnu krivinu.- Vozači našom ulicom voze vrlo brzo i često sleću s puta, pa su tako nadležni čak četiri puta menjali banderu, a komšije su dvaput morale da kupuju novu ogradu - rekao je naš sagovornik.

Fudbaler umalo stradaoNA ISTOM MESTU I BATA IMAO UDESJedan od komšija ispričao je da je na istoj ovoj krivini u poslednjih nekoliko godina bilo oko 200 udesa.- Pre 12 godina na istoj ovoj krivini udes je imao i poznati fudbaler Zoran Bata Mirković. Ali nije on jedini. Malo-malo, pa se neko zakuca u banderu ili našu ogradu - kaže komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track