UDES U KNEZA MILOŠA: Preminuo muškarac, teško povređen mladić
Foto: Damir Dervišagić

Teška saobraćajna nesreća u centru Beograda

UDES U KNEZA MILOŠA: Preminuo muškarac, teško povređen mladić

Crna Hronika -
Zakucali se u banderu: Muškarac (55) ostao na mestu mrtav, a vozač (30) bori se za život

BEOGRAD - Muškarac star oko 55 godina preminuo je, dok je mladić star oko 30 godina teško povređen u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko ponoći u Ulici kneza Miloša kod „Ruda“.

Povređeni mladić prebačen je vozilom Hitne pomoći na reanimaciju u Urgentni centar, gde su se lekari borili za njegov život.

Tela nesrećnih muškaraca iz smrskanog vozila marke „ford mondeo“ izvlačili su vatrogasci.

Kako nezvanično saznajemo, do nesreće je došlo kad je vozilo, koje se kretalo iz pravca Dedinja ka centru grada, u Ulici kneza Miloša udarilo u banderu kod skretanja za auto-put, potom nekoliko desetina metara letelo i prevrnulo se na krov.

- Tamo gde je vozilo udarilo u banderu, otpali su neki delovi plastike i polomljeno je staklo. Ne znam kako je uspeo da udari u banderu, ali pretpostavljam da je išao mnogo brzo. Ko zna, možda je reč o ocu i sinu i ko zna kakva ih je muka naterala da toliko brzo voze - priča jedan od vozača koji je zastao da vidi šta se dogodilo.

Vatrogasci su povređenog mladića izvukli iz vozila koje je bilo na krovu i sa vidno oštećenom desnom stranom. Davao je znake života i odmah je prevezen u Urgentni centar.

Nešto malo više vremena trebalo je vatrogascima i Hitnoj pomoći da izvuku starijeg muškarca.

Iz vozila se nije čuo jauk, pretpostavlja se da je čovek bio bez svesti. Međutim, kad su ga položili na asfalt, već tada nije davao znake života.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track