UHAPŠEN ODBEGLI MUŽ: Ženi smrskao glavu pa se krio kod sestre!
Foto: Dragana Udovičić

Ubistvo na Banjici

UHAPŠEN ODBEGLI MUŽ: Ženi smrskao glavu pa se krio kod sestre!

Crna Hronika -
Niška policija Radomira kome se od ponedeljka gubi svaki trag pronađen je u selu Prosek kod Niške banje u kući kod svoje sestre

NIŠ – Radomir Jeremić (74) koji je osumnjičen za ubistvo svoje supruge Mileve (74) pronađen je i uhapšen danas popodne posle kraće policijske portage.

Radomira je policija otkrila u selu Prosek kod Niške banje dok je boravio kod svoje sestre. Kako Kurir saznaje Radomir prilikom hapšenja niškim policajcima nije pružao otpor.

Podsetimo Mileva Jeremić (74) pronađena je mrtva juče u 11.20 sati u garaži u dvorištu porodične kuće na Bulevaru oslobođenja na Banjici! Policija pretpostavlja da je staricu ubio njen suprug Radomir Jeremić (74),kome se od ponedeljka gubi svaki trag, pa je za njim bila raspisana poternica.

Kako saznajemo, sumnja se da je Radomir ubio Milevu još u petak, a kad je u ponedeljak trebalo da ode u MUP i odnese njenu fotografiju, on je odlučio da pobegne.

- Poslednji put sam se s bakom čuo telefonom u petak pre podne. Rekla mi je da je s dedom na pijaci, ali se deda s pijace sam. Pitao sam ga gde je baba, a on je odgovorio da nije ni bila s njim - priča za Kurir V. N., Milevin unuk.

Kako se Mileva ceo dan nije vratila kući, V. N. je otišao sa Radomirom u policiju i zajedno su prijavili Milevin nestanak.- On se sve vreme najnormalnije ponašao. Ni u jednom trenutku mi nije bio sumnjiv... Doduše, nije mi delovao uznemireno niti zabrinuto što nema babe, ali ničim nije ni odavao utisak da ju je ubio - objašnjava unuk.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track