UHAPŠENA DVOJICA MUŠAKRACA: Ilegalce skrivali u iznajmljenom stanu!
Foto: Kurir

Ilegalno ušli u zemlju

UHAPŠENA DVOJICA MUŠAKRACA: Ilegalce skrivali u iznajmljenom stanu!

Crna Hronika -
Državljani Sirije, Irana, Iraka i Avganistana pornađeni su u iznajmljenom stanu, protiv sedam državljana Sirije podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, dok je 15 ilegalnih migranata zatražilo azil u Republici Srbiji

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su omogućili nedozvoljen boravak u Republici Srbiji dvadeset i dvojici stranih državljana, ilegalnih migranta, koji su prethodno na nezakonit način ušli u zemlju.

Osumnjičenima A. B (1972) i M. G (1973), po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Sumnja se da su, u nameri pribavljanja protivpravne imovinske koristi, ilegalne migrante, državljane Sirije, Irana, Avganistana i Iraka, smestili u jedan stan u Beogradu, čiji je zakupac bio osumnjičeni M. G.

Strani državljan pronađeni su u navedenom stanu, a protiv sedam državljana Sirije podnet je zahtev za pokretanje prekršajnog postupka, dok je 15 ilegalnih migranata zatražilo azil u Republici Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track