POGLEDAJTE HAPŠENJE KRIJUMČARA DROGE U ZEMUNU: Policija zaplenila 2 kilograma čistog heroina!
Foto: Kurir Štampano

Uspešna akcija MUP

POGLEDAJTE HAPŠENJE KRIJUMČARA DROGE U ZEMUNU: Policija zaplenila 2 kilograma čistog heroina!

Crna Hronika -
Osumnjičeni su uhapšeni u porodičnoj kući M. Z. u Zemunu, prilikom primopredaje heroina, koji je N. K. prokrijumčario iz Turske u specijalno izrađenoj šupljini akumulatora svog automobila

BEOGRAD - M. Z. (64) i N. K. (61) uhapšeni su u zajedničkoj akciji UKP i Tužilaštva za organizovani kriminal u Zemunu prilikom primopredaje dva kilograma heroina visoke čistoće.- Oni su uhapšeni u porodičnoj kući M. Z. u Zemunu, i to u trenutku primopredaje heroina, koji je N. K. prokrijumčario iz Turske. On je četiri paketa droge od po 500 grama preneo u specijalno izrađenoj šupljini akumulatora svog „mercedesa“, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka - saopštila je juče policija.M. Z. je odranije poznat policiji kao organizator kriminalne grupe koja trguje heroinom.- U više akcija tokom 2014. od grupe koju je predvodio oduzeto je ukupno sedam i po kilograma heroina. Drogu je uglavnom nabavljao u Turskoj i krijumčario je preko Bugarske u Srbiju. Drogu je miksovao i prodavao, stičući tako ogromnu dobit - navodi policija.Inače, kilogram čistog heroina u Turskoj košta oko 8.000 evra, dok je kod nas cena od 11.000 do 16.000 evra.(J. S. - D. I.)

Dve zaplene u KraljevuPREVRNUO SE NA KROV BEŽEĆIn Kraljevačka policija imale je dve zaplene narkotika. Prvo je priveden G. C. (28), koji je počeo da beži kad je patrola pokušala da zaustavi „seat ibicu“ kojom je upravljao. On je usled brzine izgubio kontrolu nad vozilom i prevrnuo se na krov, a u kolima je nađeno 130 grama heroina, 24 grama „spida“ i šest grama kokaina. U akciji na putu Raška-Kraljevo, pretresom „škode“, pronađeno je 12,5 kilograma marihuane, a uhapšeni su B. K. (61) i M. I. (38).

http://www.youtube.com/watch?v=evlYtkhfN8Y

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track