UHAPŠENI ZBOG KRAĐE VOZILA I DROGE: Policija pronašla rastavljen jugo i marihuanu!
Foto: Kurir

Otkriveni i kompjuteri za pežoe

UHAPŠENI ZBOG KRAĐE VOZILA I DROGE: Policija pronašla rastavljen jugo i marihuanu!

Crna Hronika -
Prilikom pretresa kuće osumnjičenog M.M. pronađeno je 46 grama opojne droge amfetamina i marihuane, vagica za precizno merenje i rastavljeno vozilo marke "zastava jugo in", koje je ukradeno u Beogradu 17. juna ove godine

BEOGRAD - Beogradska policija uhapsila je M.M. iz Beograda i P.B. iz Novih Banovaca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela - neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, više krivičnih dela teške krađe i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog M.M. pronađeno je 46 grama opojne droge amfetamina i marihuane, vagica za precizno merenje i rastavljeno vozilo marke "zastava jugo in", koje je ukradeno u Beogradu 17. juna ove godine.

U kući P.B. pronađena su i tri kompjutera za vozila marke "pežo", koje je osumnjičeni koristio prilikom krađe te marke vozila.

Takođe, je utvrđeno da su osumnjičeni ukrali i automobile "zastava jugo" i "pežo" 25. marta i 29. maja ove godine.M.M. i P.B. će, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom tužiocu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track