UNAKAZILA GA EKSPLOZIJA: Sveštenik zbog izgleda ubio se!

Izvršio samoubistvo u porodičnoj kući

UNAKAZILA GA EKSPLOZIJA: Sveštenik zbog izgleda ubio se!

Crna Hronika -
Sveštenik don Emilo Bilaver iz Škarbnje izvršio samoubistvo hicem iz pištolja zbog teških povreda lica i opekotina koje je zadobio u eksploziji plinske boce u župnoj kancelariji u selu Bibinje kod Zadra

ZADAR - U nedelju ujutro oko 10 sati porodica je u kući pronašla mrtvog sveštenika don Emila Bilavera (48) nakon što je počinio samoubistvo hicem iz pištolja.

Zadarska nadbiskupija potvrdila je samoubistvo sveštenika koji je službovao u Zadru, Obrovcu, Medviđi, Kalima i nakraju u Bibinjima. Nadbiskupija je dodala i da je Bilaver teško povređen pre mesec dana dok je menjao plinsku bocu u svojim prostorijama u Bibinju. On je sa teškim opekotinama lica primljen u zadarsku bolnicu na lečenje, a poslednjih nekoliko nedelja pre samoubistva boravio je u Zagrebu na lečenju.

" Povrede su, ostavili čini se veliki trag na njegovoj duši i telu, pa je slomljen učinio korak koji kao ljudi ne možemo do kraja razumeti. Preostaje nam duboka bol zbog njegovog gubitka, stoji u saopštenju Zadarske nadbiskupije.

( Večernji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track