IZAZVALI TUČU ZBOG RAČUNA: Taksista Dragan S. (60) ubio Željka S. (37) u centru Beograda!

Tragedija

IZAZVALI TUČU ZBOG RAČUNA: Taksista Dragan S. (60) ubio Željka S. (37) u centru Beograda!

Crna Hronika -
Devojka se taksijem dovezla do kafića u ulici Knjeginje Ljubice, a potom je usledio pucanj
1 / 2

BEOGRAD- U centru Beograda noćas je vatrenim oružjem ubijen jedan muškarac, a taksista je povređen u istom incidentu, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Kako nezvanično saznajemo , reč je o taksisti Draganu S. , dok je ubijen Željko S.

Noćas u dva sata i 58 minuta u ulici Kneginje Ljubice ispred broja 14 u samom centru grada upucan je muškarac od 37 godina i on je podlegao povredama, pa je lekarski tim Hitne pomoći konstatovao smrt.

U ovom incidentu je povredu glave zadobio taksista od oko 60 godina koji je bio učesnik događaja i on je u pratnji policije, koja je bila na licu mesta, prevezen u Urgentni centar.

Nezvanično RTS saznaje da je u tri sata u lokalu u ulici Kneginje Ljubice kod broja 14, 37-godišnji muškarac pogođen iz vatrenog oružja i podlegao je povredama.

Devojka koju je taksi vozio do tog lokala nije imala da plati prevoz, pa je zamolila taksistu da joj dopusti da uđe u lokal i pozove prijatelje koji će platiti.

Nakon prepirke, dvojica muškaraca počeli su da tuku taksistu, koji je prvom prilikom uzeo pištolj iz vozila i pogodio u grudi 37-godišnjeg muškarca.

Ekipa Hitne pomoći konstatovala je smrt nekoliko minuta posle tri sata. Policija je obavila uviđaj. U ovom delu ulice Kneginje Ljubice saobraćaj je bio zaustavljen dva sata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track