UŽAS KOD VINKOVACA: Skinuli devojku, polivali je alkoholom, a onda grupno silovali!

Brutalna zabava u seoskom kafiću

UŽAS KOD VINKOVACA: Skinuli devojku, polivali je alkoholom, a onda grupno silovali!

Crna Hronika -
Informacije koje su se pojavile na Fejsbuku kažu da se radi o mlađoj devojci, da je brutalno silovanje petorice muškaraca usledilo posle pijanke, koji su je zatim vezali za stolicu sa selotejp trakom preko usta, a onda otišli

VINKOVCI - Policajci već nekoliko dana obavljaju razgovore, ispituju sve koji bi mogli nešto znati, sve koji su možda nešto čuli o grupnom silovanju u okolini Vinkovaca.

Navodno je bilo čak pet silovatelja.

" Policiji nije prijavljeno takvo krivično delo, ali raspolažemo određenim informacijama koje proveravamo na terenu. Obaviće se više razgovora na terenu, a moguće i sa nekim osobama koje se dovode u vezu s tim slučajem, rekla je Marina Bukal iz PU vukovarsko-sremske.

Prva informacija o mogućem grupnom silovanju pojavila se na Fejsbuku, na kome je neko napisao da je pet osoba silovalo jednu devojku. Navodi se i kako je devojka kasnije pronađena vezana za stolicu, sa selotejp trakom na ustima u jednom lokalu u okolici Vinkovaca.

“Imate li kakvu informaciju o ovom zločinu o kome svi mediji ćute kao zaliveni?. Možda su ‘junaci’ neki tatini sinovi?”, jedan je od statusa na Fejsbuku u kojem se pojavila prva informacija o silovanju. Govori se o mlađoj devojci, za koju se ne navodi identitet, a za koju se ne zna je li bila pod uticajem alkohola ili se napila tokom večeri u samom lokalu.

Uz glasnu muziku i alkohol bilo je to uobičajena večer uz šale, dobacivanja, ples…Trajalo je to neko vreme posle čega je, kako se navodi, započeo horor. Navodno ju je tada nekoliko osoba koje su bile u lokalu skinulo do gola i polivalo alkoholom, pivom...Čuli da se nešto dogodilo. Posle toga grupno su je silovali, zavezali za stolicu i ostavili.

Meštana na priču o grupnom silovanju, kažu da su čuli da se nešto dogodilo u jednom lokalnom kafiću pre nekoliko dana. Međutim, niko od njih ne zna tačno o čemu je reč i je li uopšte bilo silovanja. Govori se samo o mlađoj devojci, ali kakvo je njeno stanje nakon zločina niko nije znao.

U vinkovačkoj i vukovarskoj bolnici tvrde da nisu imali pacijentikinju koja je bila žrtva silovanja.

Iz policije su najavili da će o rezultatima razgovora na terenu naknadno obavestiti javnost.

( Večernje list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja