UŽAS U ŽABLJU: Devojka letela 30 metara i poginula!

Teška saobraćajka

UŽAS U ŽABLJU: Devojka letela 30 metara i poginula!

Crna Hronika -
Darko L. (28) izgubio kontrolu nad kolima koja su sletela s puta. Milana Zlokolica (25) ispala iz "opela", u letu pokidala telefonske kablove i pala na kapiju

ŽABALJ - Milana Zlokolica (25) iz Žablja poginula je u stravičnom udesu koji se u subotu oko 21 sat dogodio u Žablju. U ovoj nesreći teško je povređen Jovgen Čapko (43) iz Đurđeva, za čiji se život lekari još bore, dok je vozač Darko L. (28) prošao bez povreda.

Nastradala... Milana Zlokolica
Nastradala... Milana Zlokolica

- Darko je izgubio kontrolu nad „opel astrom“ u kojoj su, osim njega, bili još Milana Zlokolica i Jovgen Čapko, a zatim je vozilo upalo u jarak pored puta i potom odletelo dvadesetak metara! Na kraju je automobil pao na kapiju porodične kuće Krulj! Od udara u kanal, Milana, koja je sedela pozadi, bukvalno je ispala iz kola, letela tridesetak metara, zakačila telefonski kabl i pala na komšijsku kapiju - kaže izvor Kurira.

Vozač... Darko L.
Vozač... Darko L.

Lekari nemoćniMeštani Žablja su u šoku.- Bila sam u dvorištu s detetom kad je iznenada nešto grunulo! Podigla sam glavu i videla devojku kako u letu kida kablove telefona, dok je automobil pao na moju kapiju - ispričala je Jasmina Krulj.Jugoslav Dejakov je rekao da je njegova supruga stigla s detetom nekoliko minuta pre tragedije.

Kritično... Jovgen Čapko
Kritično... Jovgen Čapko

Vozio sa 1,54 promila- Samo što je supruga uparkirala auto, videla je kako lete kola, a nakon toga je devojka završila na stubu naše kapije - priča Jugoslav.Komšije su rekle i da je Darko, prema njihovoj proceni, vozio brže od 130 kilometra na sat, a utvrđeno je da je imao 1,54 promila alkohola u krvi.Veče proveo u kafani- Darko je profesionalni vozač kamiona i u subotu se s Jovgenom vratio s puta. Umesto da ode kući, on je otišao u kafanu, a potom i kod Milane, s kojom se često viđao - rekao je meštanin Đurđeva koji je želeo da ostane anoniman.

Porodica u šokuSA SLAVE U SMRTTuga i očaj uselili su se u porodicu Zlokolica. Otac Steva nije imao snage da progovori, dok je majka Ksenija rekla da je Milana bila dobro dete.- Čim je završila školu, počela je da radi u lokalnom kafiću i u našoj porodičnoj prodavnici. U subotu je otišla kod drugarice na slavu Petrovdan. Rekla mi je da će posle slave malo izaći u grad. Čula sam da je Darko u subotu sa tim svojim drugom kolima došao po Milanu kod drugarice i tako su nastradali - jedva je rekla Ksenija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track