UŽICE: Krivične prijave za odgovorne u FK Sloga i Vujić Valjevo
Foto: Thinkstock

Zloupotreba položaja

UŽICE: Krivične prijave za odgovorne u FK Sloga i Vujić Valjevo

Crna Hronika -
Sumnja se da je M.S, u svojstvu odgovornog lica FK Sloga Bajina Bašta sa tekućeg računa kluba podigao milion dinara i predao ga M.V,odgovornom licu FK Vujić Valjevo. Osumnjičeni M.V. primljeni novac nije evidentirao u poslovnoj dokumentaciji već ga je utrošio za plaćanje obaveza FK Vujić Valjevo

UŽICE - Užička policija podnela je krivičnu prijavu protiv M.S. iz Bajine Bašte i M.V. iz Valjeva, zbog sumnje da su izvršili krivična dela zloupotrebe službenog položaja, saopšteno je iz Policijske uprave Užice.

Sumnja se da je M.S, u svojstvu odgovornog lica FK Sloga Bajina Bašta sa tekućeg računa kluba podigao milion dinara i predao ga M.V,odgovornom licu FK Vujić Valjevo.M.S. je knjigovođi predao potpise igrača i podignuti novac je uknjižen kao trošak hranarine.Osumnjičeni M.V. primljeni novac od M.S. nije evidentirao u poslovnoj dokumentaciji FK Vujić Valjevo, već je bez evidentiranja kroz poslovne knjige isti utrošio za plaćanje obaveza FK Vujić Valjevo, navodi se u saopštenju Policijske uprave Užice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track