STEFANOVIĆ: Ubica Dragan Đurić Tijanu udario kolima, tukao, ubio i zakopao!
Foto: Printskrin

Ubistvo u Bajmoku

STEFANOVIĆ: Ubica Dragan Đurić Tijanu udario kolima, tukao, ubio i zakopao!

Crna Hronika -
Ubica se pred hapšenje nalazio u svojoj mesari u Surčinu i ponašao se kao da se ništa nije desilo, naveo je ministar

BEOGRAD - Policija je uhapsila monstruma koji je počinio ubistvo Tijane Jurić i moj lični osećaj je taj da mi je žao što je Srbija ukinula smrtnu kaznu, rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, na konferenciji za štampu u Palati Pravde.

"Ubica je Dragan Đurić iz Beograda. On je u Bajmoku kobne večeri kolima udario Tijanu, a kada je zapomagala u pomoć, udarao je. Skinuo je odeću sa nje, odvezao je na nekoliko kilometara od Sombora i tu je zakopao. Naknadno će biti utvrđeno da li je Tijana silovana", naveo je Stefanović.

http://www.youtube.com/watch?v=M3wNaB7T_tk

"Ubica se pred hapšenje nalazio u svojoj mesari u Surčinu i ponašao se kao da se ništa nije desilo", naveo je ministar.

http://www.youtube.com/watch?v=b2i__CCR4bo

Stefanović je dodao da je Đurić ispitan na poligrafu i da je pao na svim pitanjima. Ministar je takođe rekao da je osumnjičeni imao ranijih prestupa, ali da se radilo o sitnijim krađama.

"Stajao je pored mesta gde je zakopao Tijanu i nije pokazivao nikakvo kajanje, zato kažem da se radi o monstrumu. On ima oko dva metra i preko 100 kilograma i takav čovek se iživljavao nad nedužnom devojčicom", kazao je ministar.

On je dodao da će obdukcija pokazati da li je bilo i silovanja, kao i druge detalje zločina. On je još jednom ponovio da očekuje, kao roditelj, da tako nešto ne prođe bez najteže kazne koja se u ovoj zemlji može izreći.

http://www.youtube.com/watch?v=KmdYg0MxLzQ

Podsetimo, Tijana je oteta u noći između 25. i 26. jula u Bajmoku i ubijena je nekoliko sati kasnije.Kasno sinoć policija je u Surčinu uhapsila njenog ubicu, a telo nesrećne devojčice je pronađeno zakopano na jednoj usamljenoj lokaciji u okolini Sombora.

http://www.youtube.com/watch?v=0pZ8kKzHeCE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja