VATRA PROGUTALA MLADI ŽIVOT: Osmogodišnji dečak stradao u požaru
Foto: Damir Dervišagić

Tragedija: Vatra buknula u kući u Donjem Tovarniku

VATRA PROGUTALA MLADI ŽIVOT: Osmogodišnji dečak stradao u požaru

Crna Hronika -
Vatra je brzo progutala celu kuću, pa se urušio i krov. S obzirom na to da je dete ostalo unutra, nije imalo šanse da preživi

PEĆINCI - Osmogodišnji S. P. izgubio je život u požaru koji je u utorak oko 19.30 buknuo u kući u nehigijenskom naselju u Donjem Tovarniku kod Pećinaca, u Sremu.Kako smo sinoć saznali na mestu ovog strašnog događaja, nesrećni dečak bio je ometen u razvoju i preminuo je na licu mesta, pa je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

- Dečak je, prema prvim saznanjima, verovatno pokušao da se sakrije od buktinje ispod nekog komada nameštaja, ali u tome, nažalost, nije uspeo. Vatra je veoma brzo progutala celu kuću, pa se urušio i krov. S obzirom na to da je dete ostalo unutra, nije imalo nikakve šanse da se izvuče odatle i preživi - rekao je izvor za Kurir.Naš sagovornik dodaje da su u kući u trenutku izbijanja požara, kako se pretpostavlja, bili dečakova majka Rajka P. i njena maloletna ćerka.

- Majka dečaka uspela je da se spase u poslednjem trenutku, kao i njena maloletna ćerka, koja je pobegla kod komšija - rekao je naš izvor.Na lice mesta ubrzo su stigli policija i vatrogasci, koji su uspeli da ugase požar, ali su zatekli jeziv prizor kad su ušli u kuću.- Ovo je tragedija, dete je izgubilo život, ništa drugo ne mogu da vam kažem. U toku je uviđaj, koji će utvrditi sve detalje ove nesreće - kratko je rekao jedan policajac.Kako smo sinoć nezvanično saznali, sumnja se da je uzrok požara kvar na televizoru.- Prema prvim informacijama, vatra je izbila u delu sobe gde se nalazi televizor, pa se sumnja da je upravo on uzrok požara, ali će se tačan razlog koji je doveo do toga da se vatra razbukti znati tek posle završetka uviđaja - dodao je Kurirov izvor.A. S. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track