VIDEO PETROVARADIN: Pogledajte šta se stvarno desilo u svađi bračnog para Gojak i Vujića!
Foto: Printskrin

Ako laže koza ....

VIDEO PETROVARADIN: Pogledajte šta se stvarno desilo u svađi bračnog para Gojak i Vujića!

Crna Hronika -
U Kliničkom centru Vojvodine konstatovane su kod komšije rasekotina na glavi i ruci, a kod Mirsade ogrebotina na vratu

NOVI SAD - Aziz Gojak iz Petrovaradina prijavio je policiji da ga je fizički napao komšija Momir Vujić i da je nožem povredio njegovu suprugu Mirsadu Gojak, nakon što je ona pomerila pokošenu travu u njegovo dvorište.

Kako je rekao , posle toga je on lopatom udario Vujića.

Međutim, kako saznajemo, na mestu događaja nije pronađen nijedan oštar predmet kojim bi Mirsada Gojak mogla da bude povređena. U Kliničkom centru Vojvodine konstatovane su kod komšije rasekotina na glavi i ruci, i kod Mirsade ogrebotina na vratu. Osnovno tužilaštvo je naložilo da se protiv Aziza Gojaka i Momira Vujića podnesu krivične prijave za krivično delo laka telesna povreda. Policiji je dostavljen snimak sa bezbednosne kamere kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini događaja. Posle pregledanja snimka, tužilaštvo je naložilo da se uzme krivična prijava na zapisnik oštećene supruge, s obzirom da se na snimku ne vidi kako su i čime nanete lake povrede. Tužilaštvo se izjasnilo da nema elemenata krivičnog dela izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Podsetimo , Mirsada Gojak i njen suprug Aziz tvrdili su da je komšija na nju nasrnuo nožem zbog njene nacionalne pripadnost te da se ceo incident dogodio prošle subote posle podne u njihovom porodičnom dvorištu kada je Aziz na kratko ušao u kuću, a komšija, koji ih, kako tvrdi, neprestano uznemirava i naziva pogrdnim imenima, iskoristio tu priliku da Mirsadi stavi nož pod grlo. Kako tvrdi Aziz Gojak, do pokušaja ubistva je došlo jer je komšija provociran njihovim muslimanskim poreklom i to već godinama."Čuo sam Mirsadu kako vrišti, a komšija ju je držao za kosu i nož je namestio na njen vrat. Brzo sam zgrabio lopatu i krenuo na njega, kako bih odbranio ženu. On ju je pustio, a ja sam utrčao u kuću i pozvao policiju", kaže Aziz. A šta e stvarno desilo pogledajte na videu.

http://www.youtube.com/watch?v=DxPK3UGl0xo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja