(VIDEO) IZGORELO DVOJE DECE Očajna majka: Anastasija mi je umrla na rukama!
Foto: Aleksandar Jovanovic Cile

Stravično svedočanstvo

(VIDEO) IZGORELO DVOJE DECE Očajna majka: Anastasija mi je umrla na rukama!

Crna Hronika -
Eh, da smo ih bogdo žive našli... Još ne mogu da se smirim, kaže Živana

PANČEVO - Viktorija je razbila prozor i ušla u kuću. Dim je kuljao na sve strane. Prvo je izvukla sina, koga je našla kako leži na podu.

Prihvatila sam dete, umila ga, a ona je otišla po ćerku. Anastasiju je našla zgurenu u jednom ćošku. Uzela sam devojčicu u naručje.

Duboko je udahnula, a onda mi je umrla na rukama.Ovako je Živana Novaković (26) opisala tragediju u naselju Mali Rit kod Pančeva kad su u kući Viktorije Jovanović (34) nastradala njena deca Kristijan (5) i Anastasija (1).

Živani je pozlilo posle smrti mališana, pa je intervenisala Hitna pomoć.

Žrtve... Kristijan i Anastasija
Žrtve... Kristijan i Anastasija

- Eh, da smo ih bogdo žive našli... Još ne mogu da se smirim - kaže Živana.Evica Grajlinger, baka mališana, kaže da je njena ćerka u šoku i da ni sa kim ne razgovara.- Ova tragedija će je dotući. Viktorija se više puta lečila u psihijatrijskim bolnicama. Poslednji put bila je u Kovinu pre dve-tri godine. Posle joj je bilo dobro. Lekove je pila samo po potrebi. Ne znam ni da li će je policija pustiti da se poslednji put pozdravi s decom - plačući priča Evica.Anastasija i Kristijan biće sahranjeni danas na Novom groblju u Pančevu.(Z. N.)

http://www.youtube.com/watch?v=vqUb4kAENl4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track