(VIDEO) KO NA DIVLJEM ZAPADU: Ovako su pljačkali banke po Beogradu!
Foto: Printskirn MUP

Oružje oduzimali od radnika obezbeđenja

(VIDEO) KO NA DIVLJEM ZAPADU: Ovako su pljačkali banke po Beogradu!

Crna Hronika -
Trojica pljačkaša koje je policija uhapsila u ponedeljak neposredno posle pljačke Vojvođanske se tereti za razbojništvo u još četiri banke u Beogradu iz kojih su od decembra prošle do avgusta ove godine oteli više od četiri miliona dinara i 14.000 evra

BEOGRAD - Za tri osobe koje su u ponedeljak uhapšene neposredno nakon razbojništva u Vojvođanskoj banci postoji sumnja da su opljačkale još četiri banke na teritoriji glavnog grada, od decembra prošle do avgusta ove godine, i oštetili ih za više od četiri miliona dinara i oko 14.000 evra.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Uhapšeni D.M. (21), M.P. (31) i M.A. (24) su, kako se sumnja, počinili krivično delo razbojništva u banci "Inteza" u decembru, u Vojvođanskoj banci i OTP banci u maju i u Komercijalnoj banci u julu.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Sumnja se da su razbojništva počinili uz pretnju pištoljem i pomenute banke oštetili za više od četiri miliona dinara i oko 14.000 evra, navedeno je u saopštenju.

Foto: MUP Srbije
Foto: MUP Srbije

Osumnjičeni su uhapšeni u ponedeljak, nakon počinjenog krivičnog dela u Vojvođanskoj banci, a pretresom prostorija koje su koristili policija je pronašla tri pištolja oduzeta od radnika obezbeđenja drugih banaka, kao i novac pribavljen krivičnim delom. Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

http://www.youtube.com/watch?v=6xmrxtwaIHQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track